علی دیانتی در گفت و گو با خبرنگار زرین خبر، اظهار کرد: میاندوآب با توجه به شرایط مساعد جوی و حاصل خیزی خاک، یکی از قطب های مهم تولید نهال در سطح کشور به شمار می رود.
معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب با اشاره به فعالیت ۱۲۷ نهالستان در این شهرستان، افزود: سالانه به طور متوسط ۱۰۰ هکتار زیر کشت نهال بوده و بیش از ۱۰ میلیون اصله نهال در میاندوآب تولید می شود.
وی گفت: این نهال ها در بیش از ۱۵ نوع و شامل انواع نهال ها مانند میوه های هسته دار نظیر هلو، آلو، زردآلو، آلبالو و گیلاس و نهال میوه های دانه دار مانند سیب، گلابی، به، خشکبار، گردو ، بادام و انگور است.
دیانتی با اشاره به اینکه به طور متوسط در واحد هکتار ۱۲ نفر در زمینه نهال مشغول به فعالیت هستند، تصریح کرد: در شهرستان میاندوآب بین ۱۲۰۰ تا ۱۵۰۰ نفر در زمینه تهیه و توزیع نهال به فعالیت می پردازند.
معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب اظهار کرد: نهال های تولید شده در شهرستان میاندوآب به استان ها و نقاط مختلف کشور و کشورهای همسایه مانند عراق، افغانستان، پاکستان و… صادر می شوند.
وی با بیان اینکه در کنار تولید این نهال ها، مراکزی نیز بر امر سلامت آنها نظارت می کنند، افزود: در شهرستان میاندوآب کلینیک هایی متشکل از کارشناسان، کار بررسی سلامت و نظارت بر تولید آنها را بر عهده دارند.
انتهای پیام/