تاریخ : جمعه, ۲۱ دی , ۱۴۰۳ Friday, 10 January , 2025

معلم، اسیر بی‌تدبیری

  • کد خبر : 290593
  • 09 مهر 1399 - 15:52
معلم، اسیر بی‌تدبیری

ترددهای معلمان در سطح شهر و روستا، تجمع در دفاتر دبیران مدارس، عدم رعایت فاصله گذرای اجتماعی و پروتکل‌های بهداشتی توسط دانش‌آموزان خصوصاً مقطع ابتدایی، مشکلات نگهداری نوباوگان و خردسالان برای معلمان همگی مشکلاتی است که با اندکی تدبیر قابل‌حل می‌باشد.

به گزارش زرین خبر به نقل از اروم نیوز، آذربایجان غربی در وضعیت قرمز کرونایی به سر می‌برد و ظرفیت تخت‌های بستری و مراقبت ویژه بیمارستان‌های استان به‌ویژه ارومیه، کامل شده است.

قصه بازگشایی مدارس هم از ۱۵ شهریور داستان مدیریت سردرگم و بی‌تدبیر آموزش‌وپرورش است. پس از بازگشایی مدارس که در ابتدا حضور همه دانش‌آموزان و معلمین اجباری بود دانش آموزانن اجباری به حضور به مدرسه پیدا نکردند.

با نگاهی کوتاه به وضعیت رعایت پروتکل‌های بهداشتی از نگاه هر بیننده منصف، در می یابیم که پروتکل‌های بهداشتی در مدارس استان به‌صورت ضعیف رعایت می‌شود.

بررسی‌های میدانی نشان می‌دهد که اکثریت دانش‌آموزان در مدارس حضور نمی‌یابند اما وصف معلمین جدای از این موضوع است.

نکاتی که در پی می‌آید درد دل بسیاری از معلمان خصوصاً نواحی دوردست است که به‌اختصار ذکر می‌شود.

معلم باید برای حضور در مدرسه در هر روز دو بار مسیر از خانه به مدرسه را عمدتاً با وسایل حمل‌ونقل عمومی مثل تاکسی، اتوبوس و … طی کند که علاوه بر افزایش حجم تردد که منجر به انتقال بیماری توسط فرد ناقل می‌شود، بر فاصله‌گذاری اجتماعی نیز اثر منفی می‌گذارد.

همچنین تجمع معلمین در اتاق کوچک ۱۲ متری مدارس در تضاد با فاصله‌گذاری اجتماعی بوده و ممکن است فرد ناقل که بدون علامت است ده‌ها نفر را آلوده کند.

دانش‌آموزان ابتدایی در طول حضور در کلاس و در مدت کوتاه دقت کافی در استفاده از ماسک را ندارند و همچنین قادر به رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی در طول برگزاری کلاس نیستند و امکان آلوده شدن سایر دانش‌آموزان و معلم بسیار زیاد است.

از آن جایی که مدارس تهویه هوای درستی ندارند و دیگر امکان باز گذاشتن پنجره‌ها نیز به دلیل خنک شدن هوا وجود ندارد. چه باید بکند معلم؟

به این وضعیت معلم‌ها لزوم مسافرت بین‌شهری یا از شهر به روستای برخی معلمان را نیز باید در نظر گرفت که ترددها را چند برابر می‌کند.

برخی از مادران معلم باید از کودکان خود مخصوصاً در سنین مهدکودک نیز مراقبت کنند و باید از مربی استفاده کنند؛ در ذحالی‌که مهدهای کودک تعطیل هستند و معلم باید هزینه ۸۰۰ هزارتومانی الی یک و نیم میلیون تومان برای استخدام مربی خصوصی را  در ارومیه صرف کند. آیا معلمین قادر به تأمین این هزینه‌ها هستند؟

برگزاری کلاس‌های درس در آذربایجان غربی در حالی ادامه دارد که در استان هم‌جوار آذربایجان شرقی به تدبیر ستاد استانی دانش‌آموزان و معلمان در مدارس حاضر نمی‌شوند و آموزش صرفاً مجازی و زا راه دور خواهد بود. آیا این تدبیر به آذربایجان غربی می‌رسد؟

باید پرسید پس از دوره ۱۴ روزه که اثر کرونا مشخص می‌شود و بر تعداد بیماران افزوده شده و تخت‌های بستری خالی وجود نخواهد داشت چه کسی پاسخگو خواهد بود؟ آیا مسئولین آموزش‌وپرورش که این‌گونه از اقدامات خود دفاع می‌کند پاسخگوی خانواده‌های داغدار احتمالی در آینده نه‌چندان دور خواهند بود؟

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://zarinkhabar.ir/?p=290593

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.