به گزارش زرین خبر، یعقوب اسماعیلیان امروز در جریان بازدید فرماندار میاندوآب از درمانگاه هلال احمر این شهرستان، اظهار کرد: از ۲۵ اسفند ماه سال گذشته تا هفتم فروردین ماه امسال حدود دو هزار و ۱۲۶ نفر برای ویزیت به درمانگاه هلال احمر شهرستان میاندوآب مراجعه و خدمات دریافت کرده اند.
رئیس اداره هلال احمر میاندوآب گفت: در این درمانگاه از ۲۵ اسفند سال گذشته تا هفتم فروردین امسال، خدماتی مانند دوهزار و ۹۰۴ مورد تزریقات، ۲۱۶ مورد اندازه گیری فشار خون، دو هزار و ۱۲۶ مورد ویزیت، ۱۵ مورد اندازه گیری فشار خون، ۳۳ مورد تست نوار قلب و ۱۱ مورد نیز پانسمان را داشته ایم.
فرماندار میاندوآب نیز در این دیدار با حضور در اتاق ها و نزد پرسنل و بیماران، ضمن دیدار و تبریک سال نو، از زحمات و تلاش های شبانه روزی آنان تقدیر و تشکر کرد.
انتهای پیام/