تاریخ : شنبه, ۲۴ خرداد , ۱۴۰۴ Saturday, 14 June , 2025
امام‌جمعه میاندوآب:

مجازات سختی در انتظار دشمن است

  • کد خبر : 334356
  • 23 خرداد 1404 - 14:58
مجازات سختی در انتظار دشمن است
امام‌جمعه میاندوآب گفت: دشمن این را بداند که سیلی سختی خواهد خورد و انتقام سختی در انتظار او است.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «زرین خبر»، حجت‌الاسلام و المسلمین حمید حسن‌زاده در خطبه‌های نماز جمعه این هفته میاندوآب با محکوم کردن جنایت و تجاوز ددمنشانه رژیم صهیونیستی به کشورمان، اظهار کرد: دشمن این را بداند که سیلی سختی خواهد خورد و انتقام سختی در انتظار او است.
امام‌جمعه میاندوآب با تأکید بر اینکه تا آخرین قطره خون پشت سر انقلاب هستیم، افزود: دشمن این را بداند که فرزندان این مرز و بوم آماده جان‌فشانی بوده و گوش به فرمان رهبر انقلاب هستند تا کار دشمن را یکسره کنند.
وی گفت: اگر می‌خواهند مردم را از مرگ بترسانند هرگز نمی‌توانند به این خواسته برسند چون مردم ایران مرگ و شهادت را ابدیت و جاودانی می‌دانند و از مرگ هراسی ندارد.
حسن‌زاده تصریح کرد: دشمن بداند همه مردم ایران از زن و مرد گرفته تا پیر و جوان آماده دفاع از کشور خود هستند و با شعار ما سرباز خامنه‌ای هستیم و برای مرگ حاضریم، گوش به فرمان رهبری هستیم.
امام‌جمعه میاندوآب هم چنین ضمن سفارش عموم به تقوا در رابطه با خدمت به جامعه و خلق، اظهار کرد: خدمت به خلق و جامعه به چندین صورت است: اول اینکه عده‌ای از افراد با تعلیم و تربیت و اشتغال‌زایی و حرفه و صنعت، کمک به اوضاع اقتصادی در جامعه اسلامی به ابدیت وصل می‌کنند در این میان عده‌ای نیز وجود دارند که با هدایت و راهنمایی مردم و انجام اعمال نیک و شایسته به ابدیت وصل می‌شوند.

وی گفت: در این میان افرادی هستند که با از خودگذشتگی و فدا کردن جان خود در راه خداوند به ابدیت می‌رسند و خداوند درباره این افراد می‌فرماید: شهید قبل از آنکه قطره خونش بر زمین بیفتد تمام گناهانش بخشیده می‌شود و در دامان حورالعین قرار می‌گیرد و زیباترین لباس‌ها را می‌پوشد، و بالاترین جایگاه را دارد.
انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://zarinkhabar.ir/?p=334356

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰