به گزارش زرین خبر، این مراسم شب گذشته در تالار قصر میاندوآب برگزار شد و در آن امام جمعه میاندوآب در سخنانی با بیان اینکه ماما بهترین مشاور یک دختر است، اظهار کرد: ماما، ترنم خوب آهنگ زندگی، زندگی بخش، فرشته سبزپوش و نگهبان جان مادر و نوزاد اما متاسفانه فراموش شده است.
حجت الاسلام والمسلمین حمید حسن زاده گفت: ماماها با بهره گیری از علوم در راه خدمت به مردم و جامعه گام برمیدارند و با گره گشایی در حوزه درمان خدمتی به مردم و جامعه ارائه میکنند.
فرماندار میاندوآب نیز در این مراسم با تاکید بر حسن انجام وظیفه، اظهار کرد: همه ما وظیفه و مسئولیتی داریم که باید به نحو احسن به آن عمل کنیم.
مهدی قهرمانی با اشاره به اهمیت مقوله سلامت، گفت: شاخص های سلامت در استان و شهرستان بهبود یافته اند و باید قدر سلامتی را بدانیم.
مدیر شبکه بهداشت و درمان میاندوآب نیز در این مراسم گفت: خدمات این قشر زحمتکش به عنوان پیشگامان سلامت مادر و کودک، خدمتی شایسته از حوزه سلامت به مردم شهرستان است که ارتباط مستقیم با سلامت جامعه دارد.
سهراب حیدری اظهار کرد: حوزه درمان به وجود ماماها افتخار می کند چرا که بالاترین و برترین خدمات را به مردم شهرستان ارائه می نمایند.
در پایان این مراسم از تعدادی از ماماهای نمونه شهرستان تجلیل به عمل آمد.
انتهای پیام/