حضرت زهرا (س) احیاگر حقیقت بود
۲۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۵
شناسه : 327050
0
امام‌جمعه چهاربرج: امام‌جمعه چهاربرج گفت: قیام فاطمی، احیاگر حقیقت و ترسیم‌کننده خطوط جبهه حق علیه باطل بود.
پ
پ

 به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «زرین خبر»، حجت‌الاسلام‌والمسلمین اصغر جلالی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته چهاربرج با اشاره به فرارسیدن ایام فاطمیه، اظهار کرد: حضرت فاطمه زهرا (س)، شهیده راه ولایت و امامت هستند.

 امام‌جمعه چهاربرج افزود: ایام فاطمیه فرصتی برای نصب العین قرار دادن سیره عملی حضرت فاطمه زهرا (س) و تبیین ابعاد شخصیتی آن بانوی بزرگوار و کسب فیض از معارف حقه‌ای است که از این بانوی بزرگ به یادگار مانده است.

 وی با اشاره به اینکه دلیل شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) را می‌توان انحراف جامعه بیان کرد، گفت: ناگوارترین خطر برای جامعه، خطر گمراهی و انحراف جامعه بوده و این خطر دهشتناک، وقتی ظهور و بروز پیدا می‌کند که افراد جامعه در تشخیص حق و باطل ناآگاه و ناتوان باشند.

بزرگ‌ترین فتنه برای جامعه اختلاط حق و باطل است

جلالی تصریح کرد: دشواری در تشخیص حق و باطل هم وقتی به وجود می‌آید که باطل فریبکارانه با لباس و شکل حق در جامعه جلوه‌گری نموده و به بیان حضرت امیرالمؤمنین (ع) باطل به شکل شبهه پا به میدان بگذارد.

امام‌جمعه چهاربرج با بیان اینکه بزرگ‌ترین و مخوف‌ترین فتنه برای هر جامعه‌ای اختلاط و امتزاج حق و باطل است، اظهار کرد: این موضوع بصیرت، آگاهی و توانمندی تشخیص حق و باطل را از جامعه سلب می‌کند.

 وی با اشاره به اینکه آمیختن حق و باطل به یکدیگر مانع از شناخت باطل نیست، افزود: اما این شناخت به دقّت و بصیرت و پیروی از آگاهان نیاز دارد.

 جلالی با بیان اینکه یکی از قواعدی که تاریخ در خصوص طاغوت‌شناسی به ما می‌آموزد، وحدت رویه سیاست‌های طاغوت‌ها و خودکامگان است، تصریح کرد: فرعون هزاران سال پیش هم از عامل تفرقه برای بقای حکومت استکباری خود استفاده می‌کرد و امروزه نیز در نظام سلطه و استکبار، سیاست «تفرقه بینداز و حکومت کن» همچنان ادامه دارد و با هر وسیله‌ای که بتوانند در میان ملت‌ها ایجاد اختلاف می‌کنند تا سلطه خود را مستحکم داشته باشند.

 امام‌جمعه چهاربرج اظهار کرد: آمیختگی حق و باطل نیز از دیگر اصول طاغوت‌ها در طول تاریخ است و طاغوت‌ها هر کجا خود را در خطر ببینند، خود را دوستدار و حامی مردم و مخالف فساد نشان می‌دهند و مصلحان حقیقی را مفسد معرّفی می‌کنند.

سیاست‌های شیطانی، مرموزتر شده است

 وی با بیان اینکه طاغوت‌ها همیشه پوشش‌هایی از حق و شعارهایی از عدالت و اصول انسانی را عنوان کرده و کارهای شیطانی خود را در زیر این پوشش‌ها انجام می‌دهند، گفت: سیاست‌های شیطانی در عصر ما بیش از هر زمان دیگری پیچیده‌تر و مرموزتر شده است و به همین نسبت آمیختگی حق و باطل نیز به صورت مرموزتری درآمده است و تشخیص آن به آسانی ممکن نیست.

 جلالی تصریح کرد: برای نظام سلطه عناوین زیبایی مانند حقوق بشر، حقوق حیوانات، روز کارگر، روز مادر، پزشکان بدون مرز، عفو بین‌الملل، تأسیس مراکز خیریه و کمک به گرسنگان و محرومان و جنگ‌زدگان و اعطای پناهندگی سیاسی به گروهی از آوارگان و عناوین فراوان دیگری از این قبیل، همه ابزار فریب افکار عمومی است.

 وی با بیان اینکه حقیقت و تاریخ مدیون حضرت فاطمه (س) است، اظهار کرد: نهضت حضرت زهرا (س) معجزه‌ای الهی بود که گِره‌های آمیختگی حق و باطل را برای تمام اذهان حقیقت‌جو تا روز قیامت گشود و حصارهای بلند باطل را ویران کرد و حق و حقیقت را که می‌رفت برای همیشه زندانی بماند، نجات داد.

 امام‌جمعه چهاربرج با اشاره به اینکه حرکت حضرت زهرا (س) راه را برای پویایی اسلام ناب هموار کرد و منطق آن حضرت، بنای نوبنیاد اسلام را از ریزش بازداشت، افزود: قیام فاطمی، احیاگر حقیقت و ترسیم‌کننده خطوط جبهه حق علیه باطل بود و از این روست که امام‌زمان (عج) همان نجات‌دهنده بشر در آخرالزمان، حضرت فاطمه (س) را اسوه خویش می‌خواند.

 جلالی در بخش دیگری از خطبه‌های نماز جمعه با اشاره به عملیات طوفان الاقصی، گفت: درباره عملیات طوفان الاقصی و چرایی انجام آن در جامعه شبهاتی مطرح می‌شود که این جنس شبهات نه تنها درباره طوفان الاقصی بلکه درباره بسیاری از حوادث منطقه و حتی مسائل داخل کشور نیز مطرح می‌شود که فهم این دست مسائل یک راهکار اساسی دارد و آن توجه به الگوی تحلیلی و تبیینی است که رهبر انقلاب مبتنی بر آن الگو مسائل را تحلیل می‌کنند.

مبارزه با استکبار ریشه در تاریخ دارد

 وی به مصادیقی از تحلیل‌های رهبر انقلاب اشاره کرد و افزود: علت مبارزه مردم ایران با استکبار آمریکایی یکی از تحلیل‌های رهبر معظم انقلاب است که در دیدار دانش‌آموزان و دانشجویان به مناسبت ۱۳ آبان نیز به آن اشاره کردند.

 امام‌جمعه چهاربرج اظهار کرد: به فرموده رهبر معظم انقلاب؛ مبارزه ملّت ایران با استکبار آمریکایی ناشی از سلطه‌گریِ ظالمانه وقیحانهٔ دولتِ آمریکا بر ملّت عزیز ما و کشور ایران عزیز ما بود که از سال‌ها قبل از انقلاب با ملّت ایران درافتادند و هر چه توانستند علیه ملّت ایران تلاش کردند.

 جلالی به شکست فرهنگ و تمدن غرب اشاره و تصریح کرد: همان‌طور که رهبر معظم انقلاب می‌فرمایند؛ غربی‌ها نشان دادند که دم‌زدن آنها از حقوق انسان و حقوق بشر و مانند این‌ها یکسره دروغ بوده و جنگ غزه نیز آن را بار دیگر نشان داد و مایه رسوایی سیاستمداران غربی شد.

 وی به تأثیر طوفان الاقصی اشاره کرد و گفت: به فرموده رهبر معظم انقلاب؛ طوفان اقصی و مقاومت مردم غزه و لبنان، رژیم غاصب را به ۷۰ سال عقب برگرداند و آنها راه به جایی رسانده که مهم‌ترین دغدغه‌اش، حفظ موجودیّت خود است.

امام‌جمعه چهارم از نقش سید حسن نصرالله در قدرت حزب‌الله به‌عنوان مؤلفه دیگر در تحلیل راهبردی نام برد و افزود: همان‌طور که رهبر معظم انقلاب فرمودند؛ حزب‌الله به برکت شجاعت سیّد و درایت سیّد و صبر و توکّل عجیبی که او داشت، رشد کرد و تبدیل به یک تشکیلاتی شد که دشمنِ تا بن دندان مسلح به سلاح‌های پیشرفته نتوانسته بر آن فائق بیاید.

علل و آثار حوادث مهم را مقطعی نباید دید

جلالی با تأکید بر اینکه علل حوادث مهم را مقطعی نباید دید و تمام رویدادها بر اساس عواملی در گذر زمان قابل‌درک هستند، تصریح کرد: آثار حوادث مهم را نیز نباید مقطعی دانست چرا که اغلب رویدادهای مهم نتایج بلندمدت دارند که اتفاقاً آثاری که در تحولات آینده دارند معمولاً مهم‌تر از آثار مقطعی و زودگذر است.

 وی با بیان اینکه حوادث را در کنار دیگر رویدادها باید تحلیل و آثار متقابل آن‌ها را نیز بررسی کرد، گفت: جهت‌گیری‌ها را باید شناسایی کرد و اگر جهت‌گیری و سمت‌وسوی تحولات در مسیر درستی باشد بسیاری از مسائل دیگر قابل اغماض است.

 امام‌جمعه چهاربرج هم چنین با اشاره به اینکه سنت‌ها و حکمت‌های الهی را در بطن حوادث باید شناسایی کرد، افزود: قواعد الهی در جهان هستی در حال اجرا بوده و مشاهده چنین رویدادهایی مانند شهادت عزیزان در دل حوادث گوناگون مهم است.

 جلالی با بیان اینکه رهبر انقلاب یک نگاه روندی به حوادث و رویدادها دارند که مبتنی بر آن مسائل را واقعی‌تر و اثرات آن‌ها را ملموس‌تر تحلیل می‌کنند، تصریح کرد: هیچ پدیده‌ای بدون شناخت روند کلی آن قابل تحلیل نخواهد بود یا حداقل نمی‌توان تحلیل درستی از آن به دست آورد.

 وی گفت: حوادث در دل روندها قابل شناسایی و تحلیل هستند و برای تحلیل هر مسئله‌ای باید روند کلی آن حرکت را شناسایی کرد و پس از آن درباره جزئیات مسائل می‌توان سخن گفت.

 انتهای خبر/

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.