قیام عاشورا میراثی ماندگار در طول تاریخ
۲۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۳
شناسه : 323755
6
نماینده ولی‌فقیه در سپاه شهدای آذربایجان غربی مطرح کرد: نماینده ولی‌فقیه در سپاه شهدای آذربایجان غربی با بیان اینکه قیام عاشورا میراثی ماندگار در طول تاریخ است گفت: امام حسین (ع) برای احیای ارزش‌های اسلامی همچون آزادی، عدالت و برابری قیام کرد و جان خود را فدا کرد و این نهضت تا کنون پایدار مانده است و پیام قیام عاشورا مبارزه با طاغوت و ظلم بود.
پ
پ

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «زرین خبر»، حجت السلام میثم فیاضی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «حرف‌رک» با اشاره به قیام عاشورا و شخصیت والای امام حسین (ع) اظهار کرد: خداوند متعال به برخی انسان‌ها به‌قدری قداست داده است که به زندگی و منش برکت داده و شخصیت و جایگاه آن ابدیت و جاودانه کرده و یکی از آن شخصیت‌ها امام حسین (ع) است و قیام عاشورا در سال ۶۱ چنان محبتی در دل مسلمانان ایجاد کرده است که روزبه‌روز این محبت افزایش پیدا می‌کند.

وی با اشاره به زمان حاکمیت معاویه اظهار کرد: باتوجه‌به اقدامات و اثرات منفی حکومت معاویه دین اسلام از جایگاه حقیقی خود دور شده بود و اگر قیام عاشورا نبود، دین اسلام نابود می‌شد. در آن دوران چیزی به نام دین وجود نداشت. امام حسین (ع) فرمودند: اگر قرار است با گردن‌زدن و شهادت من دین باقی بماند، مرا تکه‌تکه کنید. امروزه، آزادی‌طلبان امام حسین (ع) را الگوی خود قرار داده‌اند.

نماینده ولی‌فقیه در سپاه شهدای آذربایجان غربی تصریح کرد: در حال حاضر، حریت، آزادی و دین بر اساس قیام امام حسین (ع) باقی‌مانده است، قیام امام حسین (ع) یکی از مهم‌ترین رویدادهای تاریخ اسلام است که تأثیر عمیقی بر اندیشه و عمل مسلمانان گذاشته است. این قیام نه‌تنها یک واقعه تاریخی، بلکه نمادی از مبارزه علیه ظلم، استبداد و بی‌عدالتی است.

فیاضی با بیان اینکه قیام عاشورا الگوی مبارزه با ظلم و استکبار در عصر حاضر است و مبارزات ملت‌های مظلوم در برابر رژیم‌های ظالم و اشغالگران، الهام‌بخش از این قیام است گفت: در حال حاضر یزیدیان زمان ظلم خود را نشان می‌دهند و حسینیان زمان مقاومت خود را نشان داده‌اند. نتانیاهو یزید زمان است و مردم مقام غزه در برابر ظلم مقاومت می‌کنند.

وی ادامه داد: امام حسین (ع) برای احیای ارزش‌های اسلامی همچون آزادی، عدالت و برابری قیام کرد و جان خود را فدا کرد در این راستا یزیدیان زمان امام حسین (ع) را شهید کردند و اهل‌بیت ایشان را اسیر کردند، اما این نهضت پایدار ماند و پیام قیام عاشورا مبارزه با طاغوت و ظلم بود.

فیاضی اضافه کرد: امام حسین (ع) خون خود را از دست داد و به‌ظاهر شکست خورد، اما امام حسین (ع) پیروز حقیقی و جهانی شد و مردم غزه نیز پیروز حقیقی خواهند بود.

وی با اشاره به نقش بانوان در واقعه کربلا عنوان کرد: در کربلا، بزرگ‌ترین نقش را بانوان ایفا کردند و با حمایت و نقش بی‌بدیل خود در واقعه کربلا نشان دادند که زنان می‌توانند در مدیریت جامعه نقش ویژه‌ای داشته باشند و علمدار باشند.

نماینده ولی‌فقیه در سپاه شهدای آذربایجان غربی با اشاره به جایگاه والای حضرت زینب (س) در تبیین واقعه کربلا اظهار کرد: حضرت زینب (س) سهم بسیار بزرگی در پیروزی و قیام عاشورا داشتند و در هشت سال دفاع مقدس، زنان ایرانی از حضرت زینب (س) تأسی گرفتند و چند فرزند برومند خود را تقدیم اسلام و انقلاب کردند. ما باید ادامه‌دهنده این سیره باشیم.

وی با اشاره به فضیلت پیاده‌روی اربعین گفت: راهپیمایی اربعین تجلی توحید است و اگر بخواهیم کربلا را خوب توجیه کنیم، یکی از ابزارهای آن راهپیمایی است. راهپیمایی به معنای واقعی بیعت با امام حسین (ع) است و پیاده‌رویی در اربعین حسینی متن زیارت عاشورا را عملی می‌کنیم.

فیاضی تصریح کرد: در راهپیمایی اربعین به دنیا می‌خواهیم ثابت کنیم که امام حسین (ع) با نهضت پروردگار عالم تمام دژخیمان را زیر پا گذاشته و بر دنیا حاکم است. با راهپیمایی اربعین بر نقشه‌های شوم دشمنان و بدخواهان دین اسلام خط بطلان کشیده می‌شود و وحدت سیاسی ایجاد می‌کند و امت اسلامی کنار هم قرار می‌گیرند و مردم در مسیر ولایت قرار می‌گیرند.

وی خاطرنشان کرد: راهپیمایی اربعین فرصتی است برای تجدید میثاق با امام حسین (ع) و زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره شهدای کربلا. این راهپیمایی، نمادی از وحدت و همبستگی مسلمانان و همچنین فرصتی برای ترویج فرهنگ عاشورایی است.

فیاضی افزود: راهپیمایی اربعین به‌عنوان بزرگ‌ترین تجمع انسانی جهان، نمادی از وحدت و همبستگی مسلمانان است و نشان می‌دهد که پیام عاشورا همچنان زنده و پویاست.

وی در پایان خاطرنشان کرد: قیام عاشورا نه‌تنها یک رویداد تاریخی، بلکه یک مکتب و راه زندگی است. ارزش‌های این قیام همچنان در عصر حاضر نیز الهام‌بخش انسان‌های آزاده است. با الگوگیری از امام حسین (ع) و یاران باوفایش، می‌توانیم جهانی عادلانه‌تر و انسانی‌تر را بسازیم.

انتهای خبر/

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.