فعالیت ۳۰۰ خادم‌یار رضوی در ایام اربعین
۰۷ شهریور ۱۴۰۳ - ۰:۰۱
شناسه : 324466
3
 مسئول دفتر کانون خادم‌یاری و خدمت‌های رضوی میاندوآب خبر داد؛  مسئول دفتر کانون خادم‌یاری و خدمت‌های رضوی میاندوآب گفت: ۳۰۰ نفر از خادم‌یاران آستان قدس رضوی در موکب «چایخانه حضرت رضا (ع)» در ورودی این شهرستان در ایام اربعین به زائران خدمت‌رسانی کردند.
پ
پ

محمد محمودی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «زرین خبر» با اشاره به فعالیت آستان قدس رضوی در ایام اربعین حسینی، اظهار کرد: پیاده‌روی اربعین حسینی، نمایش قدرت شیعه و اسلام بود و امسال نیز توفیق شد تا ما نیز در کنار خادم‌یاران آستان قدس رضوی در راستای پرشور برگزار کردن مراسم‌های این ایام قدمی برداشته و برای سومین سال متوالی در ورودی شهرستان میاندوآب خادم‌یاران آستان قدس رضوی به ارائه خدمات به زائران حضرت اباعبدالله الحسین (ع) بپردازند.

 مسئول دفتر کانون خادم‌یاری و خدمت‌های رضوی میاندوآب افزود: در این راستا توسط دفتر خادم‌یاری و کانون خدمت‌های رضوی در میاندوآب و با همکاری مردم و سایر ادارات، موکب آستان قدس رضوی با عنوان «چایخانه حضرت رضا (ع)» در ورودی میاندوآب از سمت تبریز برپا شد.

 وی گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌گرفته امسال در مدت حدود ۲۰ روز فعالیت «چایخانه حضرت رضا (ع)» در ورودی میاندوآب بیش از ۳۰۰ خادم‌یار در قالب سه شیفت به خدمت‌رسانی پرداختند.

 محمودی تصریح کرد: امسال در مدت فعالیت موکب «چایخانه حضرت رضا (ع)» بیش از سه هزار پرس غذا در وعده صبحانه بین زائران حضرت اباعبدالله الحسین (ع) که در این موکب توقف داشتند؛ توزیع شد.

 مسئول دفتر کانون خادم‌یاری و خدمت‌های رضوی میاندوآب اظهار کرد: هم چنین خادم‌یاران آستان قدس رضوی با بیش از هشت هزار بطری آب‌معدنی و روزانه بیش از هشت هزار بطری شربت، چای و سایر نوشیدنی‌ها از زائران پذیرایی کردند.

 وی با اشاره به اینکه در موکب اربعینی «چایخانه حضرت رضا (ع)» خادمان امام رئوف (ع) در میزبانی از زائران اباعبدالله الحسین (ع) نهایت توان خود را به کار گرفتند، افزود: علاوه بر توزیع چای، شربت، آب آشامیدنی؛ امکان اسکان نیز برای زائران در مساجد پیش‌بینی‌شده از جمله خدماتی بود که خادم‌یاران به زائران و مسافران در این موکب ارائه شد.

شهرستان میاندوآب، شهری با حدود ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی و کریدور شمال غرب کشور بوده و پل ارتباطی بین استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان و زنجان به شمار می‌رود و از جایگاه بسیار مهمی در منطقه برخوردار است.

 انتهای خبر/

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.