غائله شورای شهر میاندوآب بالاخره خوابید!
۲۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۰:۰۱
شناسه : 323685
6
غائله انتخاب سخنگوی شورای شهر میاندوآب بالاخره به پایان رسید.
پ
پ

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «زرین خبر»، جلسه هفتگی شورای اسلامی شهر میاندوآب پس از سه جلسه رسمیت نیافتن در یک ماه گذشته، بالاخره با حضور همه هفت عضو شورای شهر و با هیئت‌رئیسه جدید برگزار شد.

در این جلسه که با حضور شهردار میاندوآب برگزار شد، نامه‌های شهرداری و مردمی بررسی و درباره آنها تبادل نظر شد.

یکی از موضوعاتی که در جلسات گذشته حاشیه‌ساز بود و منجر به از حدنصاب افتادن و عدم رسمیت یافتن جلسات شورای اسلامی شهر میاندوآب نیز شد، موضوع انتخاب سخنگوی شورای شهر بود.

در این جلسه نیز بار دیگر موضوع انتخاب سخنگوی هیئت‌رئیسه شورای شهر میاندوآب در دستور کار قرار داشت و همین سبب واکنش‌هایی از سوی برخی اعضا شد.

جهانگیر قاسم‌زاده به‌عنوان نخستین عضو از این موضوع انتقاد کرد و خواستار خارج‌شدن موضوع انتخاب سخنگوی شورای شهر از دستور کار جلسه شد.

شهرام محمدوند هم با این موضوع مخالفت کرد و گفت اگر موضوع انتخاب سخنگوی شورای شهر در جریان قرار گیرد، ما نیستیم و جلسه را ترک خواهیم کرد.

اسکندر سجادی نیز در این زمینه با اشاره به سوابق انتخاب سخنگوی شورای شهر در سال اول، دوم و سوم شورای شهر، گفت که انتخاب سخنگوی شورای شهر کاملاً قانونی بوده و موضوع جدیدی نیست.

اما مصطفی رسولی رئیس شورای اسلامی شهر میاندوآب نیز با دفاع از انتخاب سخنگوی شورای شهر در این جلسه، گفت که در قانون آمده که سخنگوی شورای شهر عضوی از هیئت‌رئیسه است و باید انتخاب شود.

بعد از همه اظهارات و مخالفت‌ها و موافقت‌ها با موضوع انتخاب سخنگوی شورای اسلامی شهر، مصطفی رسولی رئیس شورای شهر در نهایت اعلام کرد که مسئولیت سخنگویی شورای شهر را طی ابلاغی به یکی از اعضا تنفیذ خواهم کرد.

بعدازاین موضوع نیز شهرام محمدوند عضو شورای اسلامی شهر میاندوآب بار دیگر اعلام کرد که در صورت طرح رأی‌گیری برای انتخاب سخنگو جلسه را ترک می‌کنیم؛ اما مشکلی با تنفیذ نداریم.

با این حساب غائله انتخاب سخنگوی شورای شهر میاندوآب بالاخره به پایان رسید و باید منتظر ماند و دید که قرعه کار به نام چه کسی می‌خورد و چه کسی مسئولیت سخنگویی شورای شهر میاندوآب را بر عهده خواهد گرفت.

شهرستان میاندوآب، شهری با حدود ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی و کریدور شمال غرب کشور بوده و پل ارتباطی بین استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان و زنجان به شمار می‌رود و از جایگاه بسیار مهمی در منطقه برخوردار است.

در سال ۱۴۰۰ بر اساس مصوبه دولت دو بخش مرحمت‌آباد و باروق با تفکیک از شهرستان میاندوآب به شهرستان‌های چهاربرج و باروق ارتقا یافتند.

انتهای خبر/

 

 

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.