تاریخ : جمعه, ۱۹ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Friday, 9 May , 2025

شهید «داوود شیرمحمدی»

  • کد خبر : 326445
  • 09 آبان 1403 - 0:10
شهید «داوود شیرمحمدی»
شهید «داوود شیرمحمدی» در اول تیرماه سال ۱۳۴۹ در چهاربرج قدیم چشم به جهان گشود.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «زرین خبر»، شهید «داوود شیرمحمدی» در اول تیرماه سال ۱۳۴۹ در چهاربرج قدیم چشم به جهان گشود. وی که از خانواده باایمان و فقیر بود در دامن پاک مادرش پرورش می‌یافت.

در پنج‌سالگی پدربزرگش را از دست داد و با مادرش در خانه برادرش زندگی می‌کردند. از هفت‌سالگی شروع به خواندن درس و مدرسه رفتن نمود و در اوقات بیکاری مشغول یادگرفتن احکام اسلامی و قرآن بود.

وی تا ۱۱ سالگی به مدرسه می‌رفت. ولی متأسفانه در ۱۱ سالگی چون برادرش را هم از دست داد و سرپرستی دو پسربرادرش بر عهده این شهید گران‌قدر افتاد و شهید بزرگوار مجبور به ترک تحصیل شد و در کارخانه قالیبافی با تمام جدیت شروع به کار کرد و معاش دو برادرزاده و مادرش را تأمین می‌نمود.

وی که در دوران انقلاب سن کمی داشت، ولی از کارهای مأمورین منحوس پهلوی متنفر بود و همیشه از آنها رضایتی نداشت و همچنان در اوقات بیکاری مشغول خواندن و یادگرفتن قرآن در مسجد و نماز از مادرش بود. تا سن ۱۵ سالگی در کارخانه قالیبافی کار می‌کرد و معاش خانه‌ای را تأمین و تهیه می‌نمود.

 به سن ۱۵ سالگی که رسید همیشه از رهبر و جبهه می‌گفت و از ۱۵ سالگی تقریباً ۵ بار به‌صورت داوطلب به جبهه‌های حق علیه باطل رفته و در جبهه‌های کردستان، حاج عمران، مهران و پایگاه‌های سپاه میاندوآب فعالیت چشمگیری داشت که پرونده فعالیت‌های این شهید گران‌قدر در پایگاه سپاه حاکی از شجاعت‌های این شهید است.

 وی به جز اینکه اعمال روزه و نماز را به جا می‌آورد، قرآن می‌خواند و در شهرهای اطراف در نمازجمعه‌ها شرکت می‌کرد و همیشه در تمام راه‌پیمائی‌ها شرکت می‌نمود و فعالیت خوبی در پراکندن اعلامیه‌های انقلابی داشت.

همیشه می‌گفت که آرزو دارد در راه خدا شهید بشود و به‌تمامی دوستان و اقوام می‌گفت که این جنگ نشان‌دهنده حیثیت و شرف ماست. باید در راه پیروزی اسلام بکوشیم اگر چه شهید بشویم و مال و جانمان را از دست بدهیم. خلاصه این شهید گران‌قدر در جبهه مهران زخمی و در بیست و نهم تیرماه ۶۷ به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

 یادش جاویدان و راهش پررهرو باد.
انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://zarinkhabar.ir/?p=326445

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.