به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «زرین خبر»، ؛ حضرت آیتالله خامنهای صبح امروز در دیدار صمیمانه مدالآوران بازیهای آسیایی و پاراآسیایی هانگژو و جمع دیگری از قهرمانان، ورزشکاران، پیشکسوتان و فعالان عرصههای ورزشی، جلسه امروز را بسیار شیرین دانستند و با قدردانی از عزم و اراده و سختکوشی مدالآوران گفتند: همچنین از آن بانوی محترمی که با حجاب کامل پرچمدار کاروان ایران در بازیهای آسیایی شد و آن بانوی ورزشکاری که هنگام اهدای مدال حاضر نشد با مرد نامحرم دست بدهد و نیز آن بانویی که با کودک خود روی سکوی مدالآوری رفت و با حرکت نمادین خود، احترام به خانواده و مادر را در دنیا برجسته کرد، صمیمانه تشکر میکنم.
ایشان اینگونه رفتارها را دارای ارزشی معادل خود ورزش خواندند و افزودند: سجده کردن، دست به دعا برداشتن، بوسه بر پرچم و کارهای دیگری که تشخص ورزشکار ایرانی – اسلامی و چهره «شاخص دارای منطق و اعتماد به نفس» ملت ایران را به جهانیان نشان میدهد، شایسته قدردانی حقیقی است.
رهبر انقلاب با تشکر از تیم ملی فوتبال که به نشانه دفاع از مظلوم در مسابقات چهارجانبه فوتبال در اردن با چفیه به میدان رفت گفتند: همچنین از ورزشکارانی که مدالهای خود را به کودکان غزه و شهیدان فاجعهآفرینی صهیونیستها در یک بیمارستان اهدا کردند و ورزشکارانی که از رویارویی با ورزشکاران رژیم صهیونیستی خودداری میکنند تقدیر و تشکر میکنم.
حضرت آیتالله خامنهای اینگونه رفتارهای تحسین برانگیز را بخشی از قدرت ملی ایران برشمردند و گفتند: ورزشکاران اغلب کشورها برای ملت خود افتخارآفرینی میکنند، اما این رفتارهای زیبا و پرمعنا بالاتر از افتخارات ورزشی است چرا که افتخارات انسانی است.
رهبر انقلاب به خاطر شاد کردن دل ملت نیز از قهرمانان تشکر ویژه کردند و گفتند: برای من خیلی مهم است که شما با مدالهای رنگارنگ خود ملت را شاد و سرافراز میکنید.
حضرت آیت الله خامنهای با تاکید بر اینکه ایران قوی باید ورزش قوی داشته باشد به توصیههای خود در جلسات عمومی و یا خصوصی با مسئولان ورزش اشاره کردند و افزودند: آن مسائل و نکاتی که وزیر ورزش در این جلسه گفت باید یک به یک پیگیری جدی شوند.
رهبر انقلاب اتخاذ تدابیر درست در انتخاب مربی و ترکیب تیمهای ملی و مراقبت برای جلوگیری از بروز آفاتی نظیر «فساد اقتصادی، تشکل مافیای داخلی و مشکلات اخلاقی» را از وظایف مسئولان ورزشی کشور خواندند.
ایشان افزودند: رفع مشکلات ورزشی و پاسخ به سوالات قدیمی مانند نقش دولت در ورزش، خصوصی سازی، قراردادهای ورزشی و مربی خارجی، به برنامهریزی مبتنی بر اصول حرفهای نیاز دارد تا یکبار برای همیشه پاسخ این سوالات مشخص شود.
رسیدگی به وضع زندگی ورزشکاران نکته دیگر مورد تاکید رهبر انقلاب در این دیدار بود.
ایشان گفتند: نمیشود که از ورزشکاران، برای افتخار آفرینی در مسابقات جهانی توقع داشت اما با نیازهای آنان رفتار مناسبی نداشت بنابراین مسئولان به گونهای عمل کنند که ورزشکاران در سطح قابل قبولی درباره زندگی خود اطمینان خاطر داشته باشند که مهمترین آنها مسکن و اشتغال است.
نشست و برخاست صمیمانه با ورزشکاران رشتههای مختلف، شنیدن درد دلها و پاسخگویی به آنان توصیه دیگر رهبری به مسئولان ورزشی کشور بود.
رهبر انقلاب در ادامه، ورزشکاران را مخاطب توصیههای خود قرار دادند و با تأکید بر اینکه محبوبیت و شهرت، مسئولیت سنگینی به دنبال میآورد، گفتند: گفتار، رفتار و نوع زندگی چهرههای ورزشی برای بسیاری از جوانان الگو است و میتواند بر آنان تأثیر سازندهای بگذارد، اگرچه عکس آن هم ممکن است، بنابراین ورزشکاران باید در این زمینه کاملاً مراقبت کنند.
ایشان در توصیهای دیگر، ورزشکاران را به قدردانی و شکر نعمت خدادادی توانایی جسمی و قدرت عزم و اراده، فراخواندند و گفتند: شکر این نعمتهای الهی موجب افزایش آنها خواهد شد.
حضرت آیتالله خامنهای در بخش پایانی سخنانشان، به بیان نوعی جمعبندی از حوادث اخیر غزه در قالب یک تعبیر ورزشی پرداختند و گفتند: رژیم صهیونیستی در حادثه طوفانالاقصی ضربه فنی شد و حماس نه بهعنوان یک دولت و کشورِ با امکانات زیاد، بلکه بهعنوان یک گروه مبارز توانست رژیم غاصب صهیونیست را با آنهمه امکانات ضربه فنی کند.
ایشان با اشاره به ناتوانی صهیونیستها برای خارج شدن از زیر بار فشار و ننگ این شکست مفتضحانه، افزودند: آنها برای جبران، در بیمارستانها و مدارس غزه قدرتنمایی میکنند اما این کار مشابه کار ورزشکاری است که در میدان شکست خورده اما برای تلافی با حمله به طرفداران تیم مقابل، به آنها فحاشی و کتککاری میکند.
رهبر انقلاب با تأکید بر اینکه باخت سنگین رژیم صهیونیستی با این جنایات جبران نخواهد شد، گفتند: بدانند که این ظلم و بیرحمیها بیپاسخ نخواهد ماند و بمبارانها عمر رژیم غاصب را کوتاهتر خواهد کرد.
ایشان با اشاره به خودداری تحسینبرانگیز ورزشکاران ایرانی از مسابقه با نمایندگان رژیم صهیونیستی، افزودند: امروز همه دنیا علت این کار ورزشکاران ما را فهمیدهاند چون آن افراد برای یک رژیم جنایتکار و تروریست و جنایتکار به میدان میآیند.
ایشان در بخش دیگری از سخنانشان با انتقاد شدید از مسئولان مراکز جهانی ورزش که تحت تسلط قدرتهای مستکبر قرار دارند افزودند: آنان که در اقدامی سیاسی به بهانه جنگ، یک کشور را از حضور در همه میدانهای ورزشی محروم میکنند، اکنون حدود ۵ هزار کودک شهید فلسطینی را نادیده میگیرند و به بهانه پرهیز از دخالت سیاست در ورزش، رژیم صهیونیستی را به علت نسلکشی و جنایات جنگی محکوم و محروم نمیکنند که امیدواریم روزی به این اقدامات تبعیضآمیز رسیدگی عادلانه شود.
ایشان همچنین با تشکر از ورزش باستانی زیبای تعدادی از نوجوانان و جوانان در آغاز این دیدار گفتند: همانگونه که سالهای قبل به مسئولان ورزشی گفته شد، ورزش باستانی ظرفیت تبدیل به یک ورزش بینالمللی را دارد و باید در این مسیر تلاش شود.
در ابتدای این دیدار، وزیر ورزش و جوانان با اشاره به جلوههایی از دفاع ورزشکاران کشورمان در میادین جهانی از مظلومان غزه و همچنین نمونههایی از اقدامات نمادین و معنوی آنها، گزارشی از مدالآوری کاروانهای ایران بیان کرد و دستیابی به جایگاه دوم در بازیهای پاراآسیایی با کسب ۱۳۱ مدال را کار کارستان ورزشکاران جانباز و توانیاب کشورمان دانست.
آقای کیومرث هاشمی همچنین از برنامهریزی برای بهبود وضعیت رفاه و معیشت قهرمانان، گسترش ورزش همگانی، توسعه عدالتمحور امکانات و تجهیزات ورزشی و تدوین سند ملی ورزش کشور خبر داد.
در این دیدار همچنین معصومه زارعی کاپیتان تیم ملی والیبال نشسته بانوان ایران و امیرحسین زارع قهرمان ملیپوش کشتی آزاد، به بیان دغدغههایی در خصوص حل مشکل مسکن ورزشکاران، توسعه زیرساختهای ورزشی و افزایش اعتبارات حوزه ورزش پرداختند.
انتهای خبر/