به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «زرین خبر»، علی اسماعیلینژاد در گفتگو با خبرنگاران، اظهار کرد: مادر چهار کودک با پیگیریهای این اداره و با همکاری هسته جهادی بخشایش شورای حل اختلاف این شهرستان از چوبه دار رهایی یافت.
سرپرست اداره بهزیستی میاندوآب افزود: با تلاشهای شبانهروزی کارشناسان مداخله در بحران اورژانس اجتماعی جهت ساماندهی چهار کودک بیسرپرست به دلیل زندانی بودن مادر و صدور حکم قصاص وی، با همکاری هسته جهادی بخشایش شورای حل اختلاف، ریشسفیدان و معتمدان یکی از روستاهای میاندوآب رضایت قطعی از اولیای دم مقتول اخذ شد.
وی گفت: با این اقدام خداپسندانه مادر از قصاص رهایی یافته تا چهار کودک بیسرپرست در دامن مادر رشد و پرورش یابند.
اسماعیلینژاد ضمن تقدیر از هسته جهادی بخشایش شورای حل اختلاف میاندوآب و همکاران اورژانس اجتماعی، تصریح کرد: کار مددکاری کاری بس ارزشمند است که امروز با تلاشهای مددکاران دلسوز اورژانس اجتماعی رهایی مادر از قصاص و بازگشت مجدد کودکان به دامن مادر اتفاق افتاد.
گذشت و ایثار مهمترین درس مکتب ائمه اطهار (ع) بوده و اعضای شوراهای حل اختلاف این حوزه در راستای انجام رسالت ذاتی خویش و با بهره گیری از ظرفیتهای متنفذین منطقه و با تشکیل جلسه های متعدد و با بیان توصیههای پیامبر اکرم (ص) و ائمه معصوم (ع) در خصوص جایگاه عفو و گذشت در دین مبین اسلام در موارد متعدد رضایت اولیای دم پرونده قتل عمد را جلب کردهاند.
بخشیدن و گذشت از قصاص، از جمله رفتارهای بسیار پسندیده و انسانی است که در بسیاری از فرهنگها و ادیان به آن توصیه شده است. این عمل نشاندهندهٔ روح بزرگ و قلب پاکی است که فرد آسیبدیده از خود نشان میدهد، بهخصوص وقتی که میتواند با بخشیدن شخص متخلف، امید و آرامش را بهجای کینه و انتقام جایگزین کند
شهرستان میاندوآب، شهری با حدود ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی و کریدور شمال غرب کشور بوده و پل ارتباطی بین استانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان و زنجان به شمار میرود و از جایگاه بسیار مهمی در منطقه برخوردار است.
انتهای خبر/