به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «زرین خبر»، محمدرضا رضایی در جلسه شورای هماهنگی بخش کشاورزی شهرستان میاندوآب با اشاره به اهمیت حفظ جایگاه واقعی شهرستان در تولید نهال، گفت: راهاندازی نمایشگاه دائمی عرضه نهال تأثیر بسزایی در ساماندهی و بهبود وضعیت عرضه نهال در شهرستان دارد.
فرماندار ویژه میاندوآب افزود: نمایشگاه دائمی عرضه نهال هم چنین در تولید نهال مرغوب، معرفی شهرستان بهعنوان قطب تولید نهال کشور، ایجاد اشتغال پایدار و زیباسازی چهره شهر تأثیرگذار است.
وی با تأکید بر تعامل و مشارکت سازنده ادارات و ارگانهای دخیل در راهاندازی نمایشگاه دائمی عرضه نهال، گفت: احداث باغ مادری، سایت تولید محصولات گلخانهای و شهرک صنعتی صنایع کشاورزی با جدیت دنبال شود.
لزوم تسریع در راهاندازی نمایشگاه دائمی عرضه نهال
رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی نیز در این جلسه با ارائه گزارشی از آخرین وضعیت احداث نمایشگاه دائمی عرضه نهال، باغ مادری و سایت تولید محصولات گلخانهای در شهرستان میاندوآب، گفت: مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی استان آماده هر گونه همکاری در راستای تسریع در روند راهاندازی نمایشگاه دائمی عرضه نهال، باغ مادری و سایت تولید محصولات گلخانه در شهرستان میاندوآب است.
اسماعیل علیزاده افزود: هیچ مشکلی در واگذاری زمین و تأمین انرژی از جمله آب، برق و گاز برای نمایشگاه دائمی عرضه نهال شهرستان میاندوآب وجود نداشته و ما نیز دراینخصوص از هیچی اقدامی دریغ نمیکنیم.
فعالیت ۴۶۰ واحد نهالستان در میاندوآب
مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب نیز در این جلسه با ارائه گزارشی از وضعیت بخش کشاورزی شهرستان، گفت: میاندوآب با تولید سالیانه بیش از ۳۱ میلیون اصله نهال یکی از قطبهای مهم تولید نهال در کشور است.
رضا مقدم با اشاره به فعالیت تعداد ۴۶۰ واحد نهالستان به مساحت ۳۱۵ هکتار در شهرستان میاندوآب، افزود: راهاندازی نمایشگاه دائمی عرضه نهال، نقش مهمی در ساماندهی عرضه نهال و تولید نهال گواهی شده و لیبل دار در این شهرستان، دارد.
وی با ارائه گزارشی آخرین وضعیت تولید و خرید محصولات زارعی در شهرستان میاندوآب، اظهار کرد: تاکنون بیش از ۷۰ هزار و ۳۶۶ تن گندم تولیدی کشاورزان شهرستان میاندوآب توسط مراکز خرید تضمینی این محصول در شهرستان خریداری شده است و خرید گندم همچنان در میاندوآب ادامه دارد.
مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب افزود: شهرستان میاندوآب رتبه دوم استانی را در خصوص خرید تضمینی گندم به خود اختصاص داده است.
مقدم با اشاره بهضرورت جلوگیری از خروج گندم تولیدی در شهرستان به شهرستانهای همجوار، خواستار راهاندازی یک مرکز خرید تضمینی محصول گندم در مسیر روستای سرچنار شد.
وی هم چنین با اشاره به تولید دوبرابری محصول کلزا در این شهرستان نسبت به سال گذشته و وضعیت مطلوب عملکرد تولید کلزا در میاندوآب، گفت: امسال بیش از یک هزار و ۷۵۱ تن کلزا توسط مرکز خرید سیمینه میاندوآب از کلزا کاران منطقه خریداری شد.
انتهای خبر/