به گزارش زرین خبر، سردار سرتیپ دوم پاسدار حبیب شهسواری فرمانده سپاه شهدا آذربایجان غربی، حجت الاسلام والمسلمین حمید حسن زاده امام جمعه میاندوآب و سرهنگ پاسدار نورالدین پالهنگ فرمانده ناحیه مقاومت بسیج میاندوآب و هیئت همراه در منزل شهید ”عبدالله احمدیان” حضور یافته و با خانواده وی دیدار و گفت و گو کردند.
فرمانده سپاه شهدا آذربایجان غربی در این دیدار در سخنانی خانواده شهدا را اسوه های صبر و استقامت معرفی کرد و گفت: خانواده های شهدا چشم و چراغ ملت بوده و ما باید ادامه دهنده راه شهیدان باشیم.
سردار شهسواری با بیان اینکه شهدا چشم و چراغ ما هستند، اظهار کرد: شهدا گنجینه ارزشمندی هستند که با تاسی از آنها می توانیم راه را گم نکنیم.
وی با اشاره به اینکه شهدا قطب نما و چراغ راه ما هستند، افزود: ما هرچه داریم به برکت خون شهدا است و باید قدردان آن باشیم.
سردار شهسواری هم چنین بر لزوم مطالعه و عمل به وصیت نامه شهدا تاکید کرد.
گفتنی است شهید احمدیان در سال ۶۶ و با عضویت رسمی سپاه در منطقه سردشت به فیض شهادت نائل آمده است.
انتهای پیام/