سرهنگ فخرالدین رستم پور امروز در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «زرین خبر»، اظهار کرد: در پی وقوع یک فقره قتل در یکی از محلات شهرستان میاندوآب، رسیدگی به موضوع در دستور کار مأموران پاسگاه انتظامی محل و پلیس آگاهی این شهرستان قرار گرفت.
فرمانده انتظامی میاندوآب با بیان اینکه این حادثه قتل توسط عوامل پلیس آگاهی ضمن بررسی محل جرم به صورت ویژه تحت بررسی قرار گرفت، گفت: در بررسیها مشخص شد که ضارب یک فرد ۳۳ساله و فامیل مقتولین بوده که به دلیل اختلاف خانوادگی و جر و بحث در محل سکونت آنها را با سلاح سرد چاقو از ناحیه اعضای بدن مجروح و مورد ضرب قرار داده است.
وی افزود: در این حادثه متأسفانه مقتولین ۲۰ ساله نامزد قاتل و خانم ۱۶ ساله خواهر نامزد قاتل بر اثر جراحات و خونریزی زیاد در بیمارستان حضرت فاطمه زهرا (س) فوت کردهاند.
رستم پور اظهار کرد: مادرزن ۵۰ ساله قاتل نیز در این نزاع مجروح شده است.
فرمانده انتظامی میاندوآب تصریح کرد: قاتل متواری شده از محل جرم در کمتر از ۲ ساعت توسط مأمورین پلیس آگاهی در یکی از روستاهای اطراف شهرستان شناسایی شد که در حین دستگیری متهم، با وسیله جرم چاقو خودزنی کرده که پس از دستگیری و مداوا در بیمارستان؛ تحویل مقامات قضایی گردیده است.
رستم پور وضعیت مصدوم پس از مداوا خوب بوده است، اظهار کرد: طرفین با یکدیگر اختلاف خانوادگی داشتند که این موضوع سبب نزاع، ضرب و شتم و حادثه تلخ قتل شده است.
نقش آموزشهای پیشگیرانه و جلوگیری از بروز جرائم اجتماعی مانند قتل و خودکشی بسیار مهم بوده و تدوین لوایح مناسب، آموزشهای مؤثر به جامعه در مورد شناخت علائم افراد در معرض خطر و راههای پیشگیری از جرمهای اجتماعی، ترویج فرهنگ احترام به حقوق دیگران و توجه به مسائل اجتماعی و آموزشهای مرتبط با مدیریت خشم و تنظیم هیجانات در این زمینه میتواند بسیار مؤثر واقع شود.
تحقیقات جامع در مورد ارتباط بین توسعه اقتصادی و جرم و خشونت، تجزیه و تحلیل دقیق نرخ جرمها و عوامل مؤثر در آن از موارد ضروری بوده و مجموعه عوامل دولتی، سازمانهای مرتبط و افراد در زمینه پیشگیری از جرمها باید دست به دست هم داده و اقدامات مؤثر را در زمینه کاهش چنین جرایمی در جامعه انجام دهند.
شهرستان میاندوآب، شهری با حدود ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی و کریدور شمال غرب کشور بوده و پل ارتباطی بین استانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان و زنجان به شمار میرود و از جایگاه بسیار مهمی در منطقه برخوردار است و در سال ۱۴۰۰ نیز دو بخش مرحمتآباد و باروق با تفکیک از این شهرستان به شهرستانهای چهاربرج و باروق ارتقا یافتند.
انتهای خبر/