دستاوردها و پیشرفت های حوزه سلامت برای مردم تبیین شود/ میاندوآب به قطب درمان جنوب استان تبدیل می شود
۱۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۹:۴۸
شناسه : 300682
10

در سومین مجمع سلامت میاندوآب، بر لزوم تبیین دستاوردهای حوزه سلامت و تلاش برای ارتقا شاخص های بهداشت و درمان برای تبدیل میاندوآب به قطب درمان جنوب استان تاکید شد.

پ
پ

به گزارش زرین خبر، سومین مجمع سلامت شهرستان میاندوآب امروز با حضور مسئولان و دست اندرکاران سلامت در محل فرمانداری میاندوآب برگزار شد.

باید جایگاه سلامت را قبل و بعد از انقلاب اسلامی برای مردم تبیین کرد

در این مراسم امام جمعه میاندوآب در سخنانی با تقدیر از تلاش های کادر درمان در ایام کرونا، اظهار کرد: سلامتی و امنیت دو نعمت هستند که ارزش آنها پوشیده است.

حجت الاسلام والمسلمین حمید حسن زاده با بیان اینکه به برکت انقلاب اسلامی و به ویژه در دو دهه اخیر در حوزه سلامت پیشرفت های چشمگیری داشته ایم، افزود: اگر وضعیت بهداشت و سلامت را قبل و بعد انقلاب اسلامی مقایسه کنیم، می بینیم که از کجا به کجا رسیده ایم.

وی با تاکید بر اینکه باید جایگاه سلامت را قبل و بعد از انقلاب اسلامی برای مردم تبیین کرد، گفت: قبل از انقلاب اسلامی، پزشکان خارجی در کشور ما طبابت می کردند ولی امروز به برکت انقلاب اسلامی، پزشکان ایرانی حرف اول را در دنیا می زنند.

امام جمعه میاندوآب در ادامه با اشاره به موقعیت ویژه و خاص این شهرستان در منطقه، تصریح کرد: میاندوآب باید به قطب درمان در جنوب استان تبدیل شود و این مهم باید مورد توجه مسئولان امر قرار گیرد.

میاندوآب این قابلیت را دارد که به قطب درمان جنوب استان تبدیل شود

معاون استاندار و فرماندار ویژه میاندوآب نیز در این جلسه با گرامیداشت یاد و خاطره تمامی شهدای ایران اسلامی و بویژه شهدای مدافعان سلامت گفت: ارتقای حوزه سلامت جامعه در کشورهای مختلف نیازمند فرهنگ سازی و ارتقای فرهنگ سلامت است و به جرات می توان گفت که این فرهنگ در کشور ما غنی تر و به مراتب بالاتر از سطح جهانی است.

علی پیام افرود: به عینه شاهد جانفشانی کادر درمان و همراهی و همدلی مردم ایران اسلامی با مدافعان سلامت در دوران سخت و نفس گیر کرونایی بودیم و این ایثار و فداکاری کادر درمان در دوران سخت کرونایی با هیچ معیاری قابل سنجش نیست.

وی در ادامه با مقایسه شاخصهای توسعه شهرستان با آمار شاخص های استانی گفت: میاندوآب بجز حوزه سلامت، در دیگر شاخصه های توسعه آماری پایین تر از میانگین استانی دارد که ناشی از عملکرد ضعیف مدیران در گذشته است.

فرماندار میاندوآب تصریح کرد: از زمان تصدی پست مسئولیت فرمانداری در این شهرستان تمام تلاش خود را برای توانمند سازی شهرستان در تمامی حوزه ها و بویژه حوزه سلامت بکار گرفته ام تا از قافله پیشرفت عقب نمانده و میاندوآب را به جایگاه اصلی خود برسانیم، در این مدت زمان سه ماهه با همکاری و عنایات ویژه امام جمعه محترم، استاندار معزز و نماینده مردم شریف شهرستان در مجلس شورای اسلامی پروژه های احداث بیمارستان جایگزین عباسی، دانشکده علوم پزشکی و دانشکده پرستاری در این شهرستان مورد پیگیری قرار گرفت و بحمدالله نتایج خوبی نیز بدست آمد.

پیام با اشاره به احیای دوباره دانشکده پرستاری اظهار کرد: هیئت علمی دانشکده پرستاری مشخص شده و اقدامات لازم برای تدریس رشته های پیراپزشکی در این دانشکده انجام شده است و این اطمینان را به مردم م یدهیم که با تمام توان برای فراهم نمودن زیرساختهای لازم برای ایجاد مراکز آموزش پزشکی و ساخت بیمارستان جایگزین عباسی تلاش خواهیم کرد.

وی گفت: اقدامات خوبی نیز برای ایجاد دانشکده علوم پزشکی انجام شده و مکانیابی نیز صورت گرفته است و طی روزهای آینده شاهد حصول نتیجه خواهیم بود.

فرماندار میاندوآب با اشاره به موقعیت استراتژیک میاندوآب به جهت قرار گرفتن در شاهراه ارتباطی استانهای جنوبی و غربی با شمال و مرکز کشور، تصریح کرد: با توجه به تردد زیاد مسافرین و دسترسی مناسب شهرستانهای جنوب استان به میاندوآب و پتانسیل ها و زیرساختهای مناسبی که در حوزه سلامت این شهرستان می توان گفت میاندوآب قابلیت تبدیل شدن به قطب درمان جنوب استان را دارد و تلاش خواهیم کرد این امر تحقق یابد.

پیام در ادامه با تاکید برلزوم ارائه خدمات پزشکی رایگان در مناطق محروم و کم برخودار، گفت: از ریاست دانشگاه علوم پزشکی و تمامی مجموعه های حوزه سلامت انتظار داریم عنایت ویژه ای به حوزه سلامت شهرستان داشته باشند، در اکثر سفر های روستایی به مناطق محروم شاهد درخواست های مکرر برای ایجاد خانه بهداشت و درمانگاه هستیم و در بازدیدهایی که انجام شده است روستاهای چلیک و شیرین آب با توجه به محرومیت منطقه و نیاز اهالی از روستاهای اولویت دار برای ایجاد خانه بهداشت و درمانگاه هستند.

وی در خاتمه با اشاره به هزینه های بالای درمانی افزود: هرچند پیشرفت و توسعه حوزه سلامت از اهمیت ویژه ای برخوردار است ولی باید توجه داشت، درکنار توسعه حوزه سلامت و افزایش امکانات درمانی باید یه فکر هزینه های درمانی اقشار محروم و نیازمند با حفظ کرامت و عزت نفس آنان باشیم.

عدالت در سلامت، هدف مهم حوزه سلامت است

مدیر شبکه بهداشت و درمان و دبیر مجمع سلامت میاندوآب نیز در این جلسه، گفت: سومین مجمع سلامت شهرستان میاندوآب در راستای شعار عدالت در سلامت با مسئولیت پذیری و مشارکت اجتماعی و در جهت پیشبرد اهداف سلامت گام برخواهد داشت.

شهرام احمدی افزود: عدالت در سلامت اجتماعی به عنوان حق همگانی و اساس زندگی سالم به عنوان هدف مهم برنامه های حوزه سلامت است.

وی مسئولیت پذیری و مشارکت اجتماعی سلامت را از اصلی ترین حلقه های تامین سلامت جامعه برشمرد و گفت: اساس تامین سلامت مشارکت آگاهانه، داوطلبانه و موثر و پایدار آحاد مردم در قالب کانون های سلامت محله محور در تعامل با سمن ها، خیریه ها و سازمان های از طریق مجامع سلامت در سطح محله و شهرستان و سطوح بالاتر است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان میاندوآب تصریح کرد: مجمع سلامت، نشان دهنده همدلی در جامعه دانست و با ورود استانداریها و فرمانداریها به بحث مسئولیت پذیری در سلامت شاهد شکوفایی، همدلی و همفکری بین مردم و سازمانها خواهیم بود.

احمدی در بخش پایانی سخنان خود ضمن ارائه گزارشی از شاخص های بهداشت و درمان میاندوآب ، افزود: برای اجرایی نمودن مصوبات این مجمع از تمام پتانسیل های موجود از جمله تریبون نماز جمعه، صدا و سیما و اصحاب رسانه، تمامی ادارات و سایر امکانات موجود در راستای ایجاد همدلی و مشارکت مردمی استفاده نماییم.

انتهای پیام/

 

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.