به گزارش زرین خبر، سهراب حیدری در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: یک دستگاه RO دیالیز پرتابل برای بخش دیالیز بیمارستان عباسی میاندوآب به ارزش ۴۰۰ میلیون ریال توسط انجمن خیرین شهرستان میاندوآب خریداری و اهدا شد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان میاندوآب افزود: با ورود خیرین به چرخه تامین تجهیزات پزشکی، درمانی و حفاظت فردی برای حوزه سلامت شهرستان کار بزرگی انجام شده است.
وی با اشاره به نوعدوستی و همیاری خیرین در روزهای مقابله با ویروس کرونا در این شهرستان، گفت: خیرین با همکاری و همیاری خود در این ایام به خوبی نقش آفرینی کردند.
حیدری با بیان اینکه کمک خیرین به حوزه سلامت میاندوآب قابل تحسین است، تصریح کرد: همدلی خیرین سلامت با مدافعان سلامت در مبارزه با کرونا تاثیر شگرفی در روحیه کادر درمان داشت و در طول مبارزه هیچ گاه احساس تنهایی نکردیم و همیشه دعای خیر مردم و کمکهای مردمی کمک حال مدافعان سلامت بود و به نوبه خود از تمامی سازمانها، ارگانها، موسسات خیریه و افرادی که به صورت خود جوش به مدافعان سلامت کمکهای مادی و معنوی کردند تشکر و قدردانی میکنم.
گفتنی است دستگاه تصفیه آب به روش اسمز معکوس (R.O.) پرتابل برای ماشین های همودیالیز طراحی شده است و در دیالیزهای تک تخته مورد استفاده قرار می گیرد.
این دستگاه برای دیالیز خانگی و یا واحدهای مراقبت ویژه می تواند مورد استفاده قرار گرفته و الزامات مورد نیاز برای خلوص میکروبیولوژیکی و نیز عملکرد اقتصادی را دارا است.
انتهای پیام/