یعقوب اسماعیلیان در گفت و گو با خبرنگار زرین خبر گفت: جست و جوی امداد گران هلال احمر برای یافتن این فرد ناپدید شده در رودخانه آجرلو میاندوآب امروز به نتیجه رسید و جسد این شهروند ۳۴ ساله میاندوآبی از آب بیرون کشیده شد.
وی افزود: روز جمعه این فرد که از پرسنل اورژانس میاندوآب بود به همراه دوستش با خودرو قصد عبور از رودخانه آجرلو در محدوده روستای ایشیق لو را داشتند که متاسفانه دچار حادثه شده اند.
رییس جمعیت هلال احمر میاندوآب با بیان اینکه یکی از دو نفر سوار خودرو موفق به نجات خود و خروج از خودرو قبل از بروز حادثه شده است، افزود: متاسفانه به علت حجم زیاد آب، خودرو به همراه راننده دچار حادثه و در مسیر سیلابی رودخانه قرار گرفته است.
وی گفت: نیروهای امدادی هلال احمر و اورژانس میاندوآب و شاهین دژ به محض اطلاع از موضوع، در محل حاضر شده و جست وجو را آغاز کردند و پس از سه روز تلاش، امروز جسد وی را از آب بیرون کشیدند.
انتهای پیام/