به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «زرین خبر»، سردار غلامرضاسلیمانی، در جمع مدیران،خبرنگاران و فعالان فضای مجازی با اشاره به اهمیت استفاده از هوش مصنوعی در جنگ شناختی، اظهار کرد: برنامهریزیهای لازم در شبکه بسیج برای بهرهگیری از هوش مصنوعی در این حوزه انجام شده است و به دنبال اقتباس یک تجربه موفق و مستند در این زمینه هستیم.
وی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی که بر اهمیت علم و دانش تاکید کردهاند، افزود: رهبر انقلاب اخیراً خاطرنشان کردند که اگر از نظر علمی و فناوری پیشرفته بودیم، وقایع ناگواری مانند اتفاقات ضاحیه و بیروت رخ نمیداد.
سلیمانی با تحلیل تاریخی، به نقش نهضت ترجمه در عقبماندگی مسلمانان پس از رنسانس اشاره کرد و اظهار داشت: غرب از طریق علوم اسلامی به پیشرفت رسید و توانست فاصلهای حدود ۲۰۰ ساله با ما ایجاد کند.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین ادامه داد: بعد از انقلاب اسلامی وارد دوره جدیدی از توسعه علمی شدیم و دستاوردهای بزرگی به دست آوردیم، اما هنوز این عقبماندگی بهطور کامل جبران نشده است.
وی افزود: غرب از علم و قدرتی که کسب کرد، سوءاستفاده کرد و آن را در اختیار زرسالاران قرار داد که موجب کشته شدن میلیونها نفر شد. وقایعی همچون بمباران ژاپن و اتفاقات غزه و تهران، همگی در سایه همین پیشرفتهای علمی غرب و بهرهبرداری نادرست از آن رخ داده است.
سلیمانی جنگ شناختی را به عنوان پدیدهای صدساله معرفی کرد و گفت: از همان زمان که نظام آموزشی ما بدون تحلیل و تفکر تقلید از مدل فرانسوی شد، این نوع جنگ در کشور ما آغاز شد. غرب با ظاهری به ترویج علم و تحقیق میپردازد اما در واقع، مردم را به اباحهگری و سبک زندگی غربی سوق میدهد.»
وی تاکید کرد: «اگر در این مرحله حساس هوشیار نباشیم و به جوانان مستعد و دانشمندان فرصت ندهیم، مانند دوران نهضت ترجمه باز هم عقب خواهیم ماند. افکار عمومی امروز در فضای مجازی شکل میگیرد و متاسفانه در این عرصه نیز عقب افتادهایم. حتی با وجود فیلترینگ، هنوز نتوانستهایم مدیریت مناسبی بر فضای مجازی اعمال کنیم.»
سلیمانی در پایان تصریح کرد: اگر در زمان مناسب عمل کنیم و به جوانان و دانشمندان میدان دهیم، میتوانیم عقبماندگیهای موجود را جبران کنیم.
انتهای خبر/
ثبت دیدگاه