تاریخ : جمعه, ۱۲ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Friday, 2 May , 2025
امام‌جمعه چهاربرج:

تیم مذاکره‌کننده از تجربه برجام عبرت بگیرد

  • کد خبر : 333444
  • 12 اردیبهشت 1404 - 13:37
تیم مذاکره‌کننده از تجربه برجام عبرت بگیرد
امام‌جمعه چهاربرج گفت: تاکنون عقب‌نشینی از این تیم در برابر طرف مقابل گزارش نشده است؛ اما با این حال توجه به عبرت‌های برجام لازم و ضروری بوده و باید مراقبت کنیم اشتباهات برجام تکرار نشود.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «زرین خبر»، حجت‌الاسلام‌والمسلمین اصغر جلالی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته در چهاربرج با اشاره به حادثه آتش‌سوزی در بندر شهید رجایی، اظهار کرد: در این حادثه خسارت‌های اقتصادی قابل توجهی به سرمایه‌های صاحبان کالاها وارد آمد که بر حسب اعلام ماجرا ناشی از سهل‌انگاری، خطا، سو مدیریت و عدم عامل خرابکار داخلی و خارجی بوده و مطالبه نیز برخورد با مقصران، اصلاح ساختارها است و باید با در نظر گرفتن آرامش افکار عمومی ادامه یابد.

امام‌جمعه چهاربرج با قدردانی از پیگیری‌های مسئولان بعد از این حادثه، گفت: هم‌دردی در فضای مجازی بسیار بالا بود و روند اهدای خون در سراسر کشور، امدادرسانی‌های مردمی، حضور مسئولان ملی و استانی در حادثه قابل تقدیر بود و امیدواریم دیگر شاهد چنین حوادثی نباشیم.

وی در ادامه با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا، افزود: روند مذاکرات در مرحله بسیار جدی و حساسی قرار داشته و فرایند مذاکرات کارشناسی در حال تداوم است.

جلالی با بیان اینکه تیم مذاکره‌کننده کشورمان به نسبت دوره برجام ارتقا فنی و مکتبی قابل توجهی داشته است، تصریح کرد: تاکنون عقب‌نشینی از این تیم در برابر طرف مقابل گزارش نشده است؛ اما با این حال توجه به عبرت‌های برجام لازم و ضروری بوده و باید مراقبت کنیم اشتباهات برجام تکرار نشود.

امام‌جمعه چهاربرج اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین عبرت‌های برجام همین امر بسیار مهم است که تیم مذاکره‌کننده کشورمان در تمام حوزه‌های اقتصادی، فنی، هسته‌ای، حقوقی و غیره از افراد متخصص برای تنظیم متون مذاکراتی بهره ببرد.

وی با تأکید بر اینکه باید همیشه مدنظر باشد که آمریکا بدعهد است، افزود: یک برآورد تحلیلی حاکی از این است که ترفند آمریکا در قبال ایران «یک شروع خوب و یک پایان بد و ناگهانی» است.

جلالی به دهه کرامت نیز اشاره و اظهار کرد: این ایام پربرکت و خجسته، ولادت با سعادت حضرت معصومه (س) و امام رضا (ع)، فرصتی است تا یک بار دیگر یاد و نام اهل بیت (ع) را گرامی بداریم و از فضایل و کرامت‌های آنان بهره‌مند شویم.

امام‌جمعه چهاربرج تصریح کرد: دهه کرامت، تنها یک مناسبت زمانی نیست، بلکه فرصتی طلایی برای تفکر، تحکیم روابط انسانی و اسلامی است.

وی از حضرت معصومه (س) به‌عنوان نماد خلوص، ایمان و علم نام برد و گفت: حضرت معصومه (س) زنی که با کرامت و مقامش، الگوی زنان و مردان امروز ما است.

جلالی تصریح کرد: حضرت معصومه (س) در بستر سختی‌ها، همواره بر اساس انسانیت و مروت عمل کرد و به ما نشان داد که چگونه می‌توانیم با عمل به ارزش‌های انسانی، در دنیا و آخرت سعادتمند باشیم.

امام‌جمعه چهاربرج اظهار کرد: امام رضا (ع) بزرگ‌مردی که به‌عنوان امام هشتم، همواره در راستای گسترش علم و مکتب اهل بیت (ع) تلاش کرده و با کرامت و بزرگواری خود بر دل‌ها حاکم شد و بی‌تردید، داستان زندگی او مشعلی برای همه ما است تا در مواجهه با چالش‌ها و سختی‌ها، متکی به روح کرامت باشیم و به دیگران خدمت کنیم.

وی افزود: در این ایام، باید به یاد داشته باشیم که کرامت انسانی به معنای این است که به دیگران احترام بگذاریم و در کنار یکدیگر برای ساختن جامعه‌ای بهتر تلاش کنیم.

جلالی با تأکید بر جمع‌گرایی، همدلی و همیاری در راستای خدمت به نیازمندان و مستضعفان، گفت: دهه کرامت، زمانی برای به اشتراک گذاشتن شادی‌ها و گام برداشتن به‌سوی محبت و دوستی است و می‌شود در این ایام به یاد هم باشیم و با عمل‌کردن به آموزه‌های اهل بیت (ع) در زندگی خود تغییرات مثبتی ایجاد کنیم.

امام‌جمعه چهاربرج افزود: امام رضا (ع) در تعالیم خود به کرامت و منزلت انسان بسیار تأکید کرده‌اند.

وی به هفته معلم نیز اشاره کرد و گفت: علم و معلم بسیار ارزشمند بوده و از جایگاه والایی برخوردارند.

جلالی با بیان اینکه دانش یکی از وجوه برتری انسان تراز است، تصریح کرد: دانش، وجود انسان را کارآمد، بابرکت و مؤثر می‌سازد و در حدیث نیز علاوه بر تمجید از دانش‌اندوزی، معلم و استاد را ارجمندتر از هر قشر دیگری محسوب می‌دارد.

امام‌جمعه چهاربرج به شغل پیامبری معلم اشاره کرد و گفت: معلمی ارجمندترین مشاغل است و نمی‌شود و نباید این ارزشمندی را با سنجه‌های مادی و عادی سنجید.

وی اظهار کرد: جامعه و مسئولین هرچند در زمینه تکریم معلم، تکلیفی بایسته دارند؛ اما در گام اول، این معلم است که باید با قدرشناسی و اهمیت دادن به جایگاه شغل مقدس معلمی؛ خویش را در مکانت شغل پیامبری و هدایت‌گری بداند و این نگاه را عملاً به جامعه انتقال و القاء نماید.

جلالی با تأکید بر اینکه ارزش و اعتبار علم و دانش و به خصوص معلم را با قلم و بیان نمی‌توان بیان کرد، تصریح کرد: ولی همین قدر می‌توان گفت که معلمی شغل انبیا است و از افتخارات پیامبران الهی این بود که معلم بشریت بوده‌اند و معلم با تمامی شاگردانش در افتخاراتی که به دست می‌آورند، شریک است و از آن بهره‌های معنوی فراوانی می‌برد.

امام‌جمعه چهاربرج گفت: معلم چهره شاخص در جامعه است و مردم بدون استثنا از هر قشر و صنفی به معلم ابراز احترام و علاقه می‌کنند و در واقع معلم حق حیات معنوی بر بسیاری از اقشار جامعه دارد.

وی با تأکید بر توجه به نقش معلم در پرچم‌داری جهاد علمی اشاره کرد و افزود: معلمان در تربیت نسل جهادگر علمی، تقویت خودباوری ترسیم افق‌های بلند و تلفیق اخلاق و دانش حقش مهمی دارند.

جلالی تصریح کرد: معلمان نه تنها انتقال‌دهندگان دانش، بلکه پرورش‌دهندگان روحیه پژوهش، خلاقیت و مقاومت در برابر مشکلات بوده و می‌توانند با الهام از شهدای علم مانند شهید مطهری‌ها، بهشتی‌ها، چمران‌ها، حسن‌باقری‌ها، فخری‌زاده‌ها و سایر شهدای هسته‌ای، تهرانی‌مقدم‌ها و غیره، دانش‌آموزان را به سمت مرزهای نوین دانش سوق دهند.

امام‌جمعه اظهار کرد: معلم با زدودن زنگار خودکم‌بینی تاریخی، به دانش‌آموز می‌آموزد که تحریم، مانع رشد نیست و نمونه آن، دستیابی به فناوری‌های متعدد اعم از هسته‌ای، نانو، هوافضا، پزشکی و سازه‌های دریایی در سایه تحریم‌هاست.

وی با بیان اینکه معلم با معرفی قله‌های دانش و ترغیب دانش‌آموزان به عبور از مرزهای فعلی، آنان را برای رقابت با پیشرفت‌های جهانی آماده می‌کند، گفت: در برابر علوم غربی که از خلأ بنیان‌های اخلاقی به شدت رنج می‌برد، معلم انقلابی، علم را با ارزش‌های اسلامی پیوند می‌زند تا دانشمندان آینده، قدرت را در خدمت انسانیت قرار دهند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://zarinkhabar.ir/?p=333444

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰