به گزارش زرین خبر،علی دیانتی امروز در کارگاه آموزشی طبخ آبزیان که با حضور تعدادی از زنان تسهیلگر و کارآفرین در میاندوآب برگزار شد، اظهار کرد: هم اکنون ۲۲ استخر پرورش ماهی در میاندوآب در حال فعالیت هستند که ۲۰ واحد مربوط به پرورش ماهیان سردابی و ۲ واحد مختص پرورش ماهیان گرمابی است.
معاون رئیس سازمان و مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب افزود: سالیانه ۵۵۰ تن گوشت سفید ماهی در استخرهای پرورش ماهی میاندوآب تولید می شود.
وی گفت: آبزی پروری در شهرستان میاندوآب برای ۶۶ نفر بصورت مستقیم و ۱۳۲ نفر بصورت غیر مستقیم زمینه اشتغال فراهم کرده است.
دیانتی در ادامه به اهداف برگزاری این کارگاه آموزشی اشاره و تصریح کرد: هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی افزایش سطح آگاهی عمومی مردم در خصوص ارزش غذایی آبزیان به عنوان یک تغذیه سالم است.
معاون رئیس سازمان و مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب با تاکید بر ترویج فرهنگ مصرف آبزیان در بین مردم، افزود: آشنایی با تنوع در شیوه های طبخ ماهی، افزایش سرانه مصرف آبزیان در سبد غذایی مردم، حمایت از تولیدکنندگان ماهی و توسعه آبزی پروری از دیگر اهداف این کارگاه آموزشی است.
انتهای پیام/