تاریخ : شنبه, ۲۹ دی , ۱۴۰۳ Saturday, 18 January , 2025
 مدیرکل جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی آذربایجان غربی خبر داد:

 تعیین تکلیف یک همت اموال تملیکی استان

  • کد خبر : 330061
  • 29 دی 1403 - 13:51
 تعیین تکلیف یک همت اموال تملیکی استان
 مدیرکل جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی آذربایجان غربی گفت: امسال بیش از ۷ هزار ردیف کالا به ارزش ریالی یک هزار میلیارد تومان که اکثر آنها نیز کالاهای سریع‌الفساد بودند تعیین تکلیف شدند.

مهدی اعظمی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «زرین خبر» در میاندوآب، اظهار کرد: اداره کل اموال تملیکی آذربایجان غربی در زمینه تعیین و تکلیف کالاهای موجود در انبارها بر اساس ارزیابی‌های صورت گرفته امسال جزو ۳ استان برتر کشور معرفی شد.

 مدیرکل جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی آذربایجان غربی افزود: امسال بیش از ۷ هزار ردیف کالا به ارزش ریالی یک هزار میلیارد تومان که اکثر آنها نیز کالاهای سریع الفساد بودند تعیین تکلیف و به فروش رسیدند.

 وی گفت: در این زمینه راستا آذربایجان غربی جزو سه استان برتر کشور معرفی و از سوی وزارت امور اقتصادی و دارایی مورد تقدیر قرار گرفت.

 اعظمی با اشاره به اینکه در حال حاضر اموال تملیکی آذربایجان غربی در سه شهرستان ارومیه، میاندوآب و خوی دارای انبار است، تصریح کرد: در این سه انبار هم اکنون بیش از ۱۱ هزار ردیف کالا موجود بوده و جهت تعیین تکلیف در انتظار دستور قطعی فروش از سوی تعزیرات حکومتی و دادگاه است.

 مدیرکل جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی آذربایجان غربی همچنین از تعیین تکلیف ۲۱۵ پرونده طلاجات از سال ۱۳۶۳ خبر داد و اظهار کرد: به میزان ۱۰ کیلوگرم طلاجات در این زمینه نگهداری می‌شد که با کمک دستگاه قضایی تعیین تکلیف و به فروش رسید و پول حاصله به خزانه دولت واریز شد.

 وی گفت: همچنین بیش از ۳ هزار دستگاه ماینر موجود در انبارهای اداره کل جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی آذربایجان غربی نیز تعیین تکلیف و امحای فنی شد.

 سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی آذربایجان غربی یکی از شرکت‌های دولتی تابعه وزارت امور اقتصادی و دارایی بوده که از جایگاه حقوقی و استقلال مالی برخوردار است.

 هدف اصلی از تشکیل این سازمان تمرکز کلیه امور مربوط به جمع‌آوری، نگهداری، اداره و فروش اموالی که به موجب قانون به تملک، تصرف، تحت توقیف و یا مدیریت دولت بود که در حقیقت با تشکیل سازمان دو واحد اداری موازی (مرکز کالای متروکه و دفتر اجرایی تبصره ۲۸ قانون بودجه) در هم ادغام و وظایف آن در سازمان جدیدالتأسیس تمرکز یافت و از سویی امور مشابهی که توسط دستگاه‌ها و سازمان‌های اجرایی و یا دادگستری انجام می‌شد، به سازمان منتقل شد.

 انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://zarinkhabar.ir/?p=330061

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰