تاریخ : جمعه, ۱۹ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Friday, 9 May , 2025

بیش از ۲۴۱ هزار دز واکسن کرونا در میاندوآب تزریق شد

  • کد خبر : 296902
  • 29 مهر 1400 - 8:14
بیش از ۲۴۱ هزار دز واکسن کرونا در میاندوآب تزریق شد
مدیر شبکه بهداشت و درمان میاندوآب گفت: تاکنون ۲۴۱ هزار و ۱۸۸ دز واکسن کرونا در این شهرستان تزریق شده‌است.

به گزارش زرین خبر، سهراب حیدری در گفت و گو با خبرنگاران در حاشیه بازدید و نظارت بر نحوه واکسیناسیون گروه‌های جمعیتی میاندوآب‌ در چند پایگاه تجمیعی این شهرستان با اشاره به روند مطلوب واکسیناسیون در شهرستان، اظهار کرد:تاکنون ۲۴۱ هزار و ۱۸۸ دز واکسن کرونا در میاندوآب تزریق شده‌است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان میاندوآب افزود: از این تعداد ۱۶۳ هزار و ۴۲۱ دز مربوط به نوبت اول و ۷۷ هزار و ۷۶۷ دز مربوط به نوبت دوم است.

وی گفت: تزریق واکسن کرونا در گروه های سنی ۱۲ تا ۱۷ سال ۶۲ درصد بوده و برای گروه سنی بالای ۱۸ سال نیز حدود ۷۳درصد تزریق شده است.

حیدری تصریح کرد: ۵۲ درصد جمعیت این شهرستان دز دوم واکسن کووید۱۹ را در تمامی گروه های سنی دریافت کرده‌اند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان میاندوآب با اشاره به اینکه تیم های سلامت همه روزه حتی روزهای تعطیل نیز فعال هستند،اظهار کرد: روند مطلوب واکسیناسیون را حاصل زحمات پرسنل حوزه سلامت بوده و کارکنان حوزه سلامت جهادگرانه در راه صیانت از سلامت مردم در تلاشند و این جای قدردانی دارد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://zarinkhabar.ir/?p=296902

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.