تاریخ : چهارشنبه, ۱۳ فروردین , ۱۴۰۴ Wednesday, 2 April , 2025
مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری میاندوآب:

برخورد پژو با درخت در میاندوآب دو کشته بر جای گذاشت

  • کد خبر : 314471
  • 01 دی 1402 - 9:08
برخورد پژو با درخت در میاندوآب دو کشته بر جای گذاشت
مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری میاندوآب گفت: برخورد خودروی پژو پارس با درختان در بلوار انقلاب منجر به فوت دو نفر شد.

سامان محمدی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «زرین خبر»، اظهار کرد: بامداد امروز به دنبال اعلام حادثه رانندگی، سریعاً اکیپی از سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری میاندوآب به‌منظور عملیات امداد و نجات به محل حادثه اعزام شد.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری میاندوآب افزود: در این حادثه که در بلوار انقلاب میاندوآب روی داده بود، یک دستگاه خودروی سواری پژو پارس بر اثر برخورد با درختان دچار حادثه شده بود.

وی گفت: این حادثه دلخراش رانندگی، منجر به فوت دو نفر از سرنشینان خودروی پژو پارس شده بود.

محمدی تصریح کرد: فوتی‌های این حادثه توسط نیروهای امدادی و پرسنل آتش‌نشانی به گلشن زهرا (س) منتقل شدند.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری میاندوآب اظهار کرد: باتوجه‌به افزایش تصادفات رانندگی در محورهای مواصلاتی شهرستان میاندوآب توجه به علائم راهنمایی‌ورانندگی و احتیاط لازم در رانندگی از سوی رانندگان و موتورسواران امری ضروری است.

میاندوآب در کریدور ارتباطی شمال غرب کشور واقع شده و محورهای مواصلاتی میاندوآب یکی از محورهای پرتردد و حادثه‌خیز است که متأسفانه سالانه چندین نفر براثر تصادف جان را از دست می‌دهند.

از سوی دیگر کارشناسان پلیس‌راه به رانندگان توصیه می‌کنند با سرعت مطمئنه و مجاز حرکت کرده و به قوانین راهنمایی‌ورانندگی توجه داشته باشند تا شاهد این گونه حوادث ناگوار نباشیم.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://zarinkhabar.ir/?p=314471

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.