موسی جسور در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «زرین خبر»، اظهار کرد: مأمورین یگان حفاظت محیط زیست میاندوآب طی گشت و کنترل مستمر سه عامل زباله سوزی را شناسایی و دستگیر کردند.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست میاندوآب افزود: سوزاندن لاستیک جهت استحصال سیمهای فلزی درون آن باعث آلودگی شدید آب، خاک و هوا میشود و ترکیبات منتشر شده آن بشدت سمی و سرطانزا است.
وی گفت: سوزاندن مواد پلاستیکی و لاستیکهای فرسوده باعث انتشار مواد شیمیایی و آلایندههای مختلف هوا میشوند که از جمله خطرناکترین آنها شامل هیدروکربنهای فرار، فورانها، دی اکسین و فلزات سنگین است که میتوانند برای آلودگی منابع آب و خاک هم خطرناک باشند.
جسور با بیان اینکه سوزاندن هرگونه ضایعات و نخاله طبق قانون ممنوع است، تصریح کرد: بر اساس ماده ۲۰ قانون هوای پاک، انباشت پسماندهای بیمارستانی، صنعتی، کشاورزی و خانگی در معابر عمومی و فضای باز یا سوزاندن آنها ممنوع است.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست میاندوآب اظهار کرد: بر این اساس متخلفین حسب مورد به جزای درجه ۶ موضوع ماده ۱۹ قانون مجازات اسلامی محکوم میشوند.
وی افزود: از دوستداران محیط زیست تقاضا داریم بهمنظور همراهی اداره حفاظت محیط زیست در امر حفاظت و صیانت از عرصههای طبیعی در صورت مشاهده هرگونه تخلفات محیط زیستی، مراتب را به اداره این شهرستان اطلاع داده و یا با شمارهتلفن ۱۵۴۰ تماس بگیرند.
برخورد با متخلفین زبالهسوزی شامل مجازاتهای متعددی بوده و علاوه بر این، اقدامات اجرایی دیگری نیز از جمله آگاهیرسانی عمومی و ایجاد سامانههای گزارشدهی مردمی برای تسهیل در شناسایی و پیگیری تخلفات مؤثر واقع شود.
شهرستان میاندوآب، شهری با حدود ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی و کریدور شمال غرب کشور بوده و پل ارتباطی بین استانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان و زنجان به شمار میرود و از جایگاه بسیار مهمی در منطقه برخوردار است.
انتهای خبر/