تاریخ : شنبه, ۲۳ فروردین , ۱۴۰۴ Saturday, 12 April , 2025
 امام‌جمعه چهاربرج:

ایران به مذاکره غیرشرافتمندانه تن نمی‌دهد

  • کد خبر : 332982
  • 22 فروردین 1404 - 13:48
ایران به مذاکره غیرشرافتمندانه تن نمی‌دهد
 امام‌جمعه چهاربرج گفت: ایران و رهبر معظم انقلاب بارها اعلام کرده‌اند که ورود به شرایط غیرشرافتمندانه را لحظه‌ای هم تحمل نخواهند کرد.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «زرین خبر»، حجت‌الاسلام‌والمسلمین اصغر جلالی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته در چهاربرج با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم ایران با آمریکا به واسطه عمان، اظهار کرد: ایران با مذاکره غیرمستقیم در واقع خواسته‌های خود را به طرف مقابل قبولاند.

امام‌جمعه چهاربرج افزود: ما «سطح مذاکره» را از دیدار دو رئیس‌جمهور به دیدار وزیر خارجه ما و نماینده ویژه ترامپ، «شکل مذاکره» را از مذاکره مستقیم به غیرمستقیم، «واسطه مذاکره» را امارات به عمان، «مکان مذاکره» را از ابوظبی به مسقط، «موضوع مذاکره» را از چند محور به یک محور فقط هسته‌ای تغییر دادیم.

وی گفت: از سوی دیگر این دور از مذاکره؛ تست و سنجش است که اگر بخواهند با تحکم پیش ببرند نیستیم؛ اما اگر منطقی باشد ادامه می‌دهیم.

جلالی تصریح کرد: این شرایط یعنی مذاکره غیرمستقیم، بهانه را از دست دشمنان و مخالفان معاند خواهد گرفت و افکار عمومی را در داخل و خارج تصحیح و اختلاف بین آمریکا و صهیونیسم را بیشتر خواهد کرد.

وی با بیان اینکه مذاکره سناریوی نتانیاهو را که در پی شعله‌ور کردن جنگ و انحراف افکار عمومی از غزه به نقطه دیگر است؛ بر هم خواهد زد، گفت: در این شرایط اتحاد همسایگان جنوبی ایران علیه ایران شکل نخواهد گرفت و اقناع افکار عمومی از یک سو و اتمام حجت از دیگر سو انجام شده است.

امام‌جمعه چهاربرج تصریح کرد: باید توجه داشته باشیم که ایران و رهبر معظم انقلاب بارها اعلام کرده‌اند که ورود به شرایط غیرشرافتمندانه را لحظه‌ای هم تحمل نخواهند کرد.

جلالی با بیان اینکه ما این را می‌دانیم آمریکا بدعهد است فلذا نباید غافل باشیم، اظهار کرد: آمریکا بارها این موضوع را نشان داده، لذا باید هوشیار بوده و لحظه‌ای غافل نشویم.

وی در بخش دیگری از خطبه‌های نماز جمعه این هفته چهاربرج با اشاره به توصیه رهبر معظم انقلاب برای مطالعه و آموزش نهج‌البلاغه، گفت: رهبر معظم انقلاب مکرر جامعه اسلامی را سفارش به مراجعه به نهج‌البلاغه می‌کنند و اخیراً هم در اولین روز سال ۱۴۰۴ فرمودند: «توصیه می‌کنم فعالان عرصه فرهنگی امسال به مطالعه و آموزش نهج‌البلاغه توجه ویژه داشته باشند».

امام‌جمعه چهاربرج با تأکید بر بهره‌مندی از نهج‌البلاغه و به‌کارگیری آن در زندگی فردی و اجتماعی، افزود: به فرموده رهبر معظم انقلاب ما قرن‌های متمادی نهج‌البلاغه را داشتیم و از آن استفاده نکردیم و از معارف آن بهره نبردیم و بیماری‌های فردی و اجتماعی خودمان را برای خودمان همین‌طور نگه داشتیم؛ این، آن تأسف و افسوس بزرگی است که هر کسی با نهج‌البلاغه آشنا بشود، در دلش جا خواهد گرفت.

جلالی با بیان اینکه وزارت آموزش و پرورش باید تدریس نهج‌البلاغه را در مدارس پیگیری کند، گفت: زیبایی‌های نهج‌البلاغه باید ترجمه شده و متن و ترجمه را بچه‌های ما حفظ کرده و این موضوع باید در کتاب‌های درسی جای بگیرد.

 وی با اشاره به اینکه متأسفانه ما از نهج‌البلاغه خیلی دور بوده‌ایم، خیلی دور مانده‌ایم و بایستی جبران کنیم، افزود: یکی از ابعاد این توصیه امام جامعه، توجه به محورهای اصلی مباحث نهج‌البلاغه در امور اجتماعی و راهبری فرهنگی جامعه است.

امام‌جمعه چهاربرج گفت: عدالت اجتماعی و رفع تبعیض، حکمرانی اخلاقی و مسئولیت‌پذیری، وحدت جامعه و پرهیز از تفرقه، ترویج ارزش‌های اخلاقی و فرهنگ‌سازی، آموزش و پرورش، مسئولیت متقابل فرد و جامعه، مقاومت در برابر ستم و ظلم‌ستیزی، تعادل بین ایده‌آل‌ها و واقعیت‌های اجتماعی و هدایت فرهنگی و هنر متعهد از محورهایی هستند که در نهج‌البلاغه باید مورد توجه قرار گیرند.

 جلالی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب، اعتقاد دارند که زمان ما، زمان نهج‌البلاغه است، افزود: این نگاه تطبیق زمانی بین انقلاب اسلامی و مضامین نهج‌البلاغه، به چندین دلیل اساسی و مرتبط با شرایط کنونی جهان و جامعه اسلامی اشاره می‌کنند.

وی گفت: هم‌خوانی آموزه‌های نهج‌البلاغه با چالش‌های عصر حاضر، کارآمدی و کاربردپذیری مدیریتی و حکمرانی دینی، پاسخ‌گویی به شبهات فکری و فرهنگی مدرن، الهام‌بخشی به جبهه مقاومت و امت اسلامی، تأکید بر عقلانیت عملی در مواجهه با پیچیدگی‌ها، حل‌المسائل فتنه‌ها، راهِ شناخت صحیحِ اولویت‌ها، احیای تمدن اسلامی و هویت‌سازی دینی، جهان‌بینی توحیدی و نگاه کل‌نگر به انسان از دلایلی تطبیق زمانی مضامین نهج‌البلاغه با شرایط کنونی جهان و جامعه اسلامی هستند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://zarinkhabar.ir/?p=332982

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰