تاریخ : پنجشنبه, ۸ خرداد , ۱۴۰۴ Thursday, 29 May , 2025
فرماندار ویژه میاندوآب خبر داد:

اهدای ۳ سری جهیزیه به نوعروسان نیازمند میاندوآبی

  • کد خبر : 333949
  • 07 خرداد 1404 - 16:17
اهدای ۳ سری جهیزیه به نوعروسان نیازمند میاندوآبی
فرماندار ویژه میاندوآب گفت: در راستای لبیک به منویات رهبر معظم انقلاب و به مناسبت سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت زهرا (س)؛ سه سری جهیزیه به نوعروسان نیازمند اهدا شد.

محمدرضا رضایی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «زرین خبر» در حاشیه مراسم اهدای این جهیزیه‌ها، اظهار کرد: امروز هم‌زمان با سراسر استان؛ سه سری جهیزیه به نوعروسان نیازمند تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) در میاندوآب اهدا شد.

فرماندار ویژه میاندوآب افزود: این جهیزیه‌ها به همت قرارگاه محرومیت‌زدایی کوثر بسیج سازندگی ناحیه مقاومت بسیج سپاه میاندوآب و در راستای لبیک به منویات مقام معظم رهبری در خصوص ترویج فرهنگ نوع‌دوستی و حمایت از اقشار محروم تدارک دیده شد و مراسم اهدای آنها نیز با حضور مسئولان شهرستانی انجام شد.

وی با بیان اینکه این جهیزیه‌ها شامل پنج قلم کالای اساسی از جمله تلویزیون، یخچال، جاروبرقی، اجاق‌گاز و لباسشویی هستند، گفت: ارزش هر کدام از این جهیزیه‌ها ۵۰۰ میلیون ریال بود.

رضایی با اشاره به اهدای هم‌زمان این جهیزیه‌ها در سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت زهرا (س)، تصریح کرد: برای تهیه این جهیزیه‌ها از محل مشارکت مردمی، خیران و اهدایی مقام معظم رهبری هزینه شده است.

وی با تأکید بر ترویج و فرهنگ‌سازی ازدواج آسان، اظهار کرد: ترویج ازدواج آسان در جامعه و سبک زندگی اسلامی و نیز حمایت از تولید داخل و نیازمندان از جمله اهداف اهدای این جهیزیه‌ها است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه میاندوآب نیز در حاشیه این مراسم به خبرنگار ما گفت: بسیج و سپاه همواره در راستای مردم‌یاری و محرومیت‌زدایی قدم برداشته و حمایت از اقشار نیازمند جامعه و مردم‌یاری یکی از اقداماتی بوده که همواره مدنظر بسیج و سپاه بوده است.

سرهنگ پاسدار محمد پیری با اشاره به اینکه بسیج سازندگی الگو و پیشرو در امر محرومیت‌زدایی و مردم‌یاری بوده است، اظهار کرد: طرح‌های مختلفی در راستای محرومیت‌زدایی و مردم‌یاری از سال‌های گذشته در دستور کار بسیج سازندگی قرار داشته و در این راستا قدم‌های مثبت و ملموسی را نیز برداشته است.

شهرستان میاندوآب، شهری با حدود ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی و کریدور شمال غرب کشور بوده و پل ارتباطی بین استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان و زنجان به شمار می‌رود و از جایگاه بسیار مهمی در منطقه برخوردار است.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://zarinkhabar.ir/?p=333949

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰