یوسف روستا در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «زرین خبـر»، با اشاره به بازدید کارشناسان دانشکده علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی میاندوآب از مراکز عرضه مواد غذایی، اظهار کرد: بیش از ۲ هزار کیلوگرم مواد غذایی تاریخگذشته، فاسد و غیرقابلمصرف توسط کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت میاندوآب طی بازدید و بررسیها کشف شد.
رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب افزود: این مقدار مواد غذایی غیرقابلمصرف با تشدید نظارتهای امسال توسط بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت میاندوآب از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهری و روستایی توقیف و جمعآوریشده بودند.
وی گفت: این مواد غذایی تاریخگذشته، فاسد و غیرقابلمصرف پس از کشف و جمعآوری و طی مراحل قانونی و اخذ مجوزهای دادستانی و با حضور نمایندگان سازمانهای ذیربط امحا و معدوم شد.
روستا با اشاره به بازدیدهای مکرر توسط بازرسان بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، تصریح کرد: کار نظارت بر مراکز عرضه در طول سال همچنان بادقت لازم انجام میشود و از مردم نیز درخواست داریم هنگام خرید به شرایط بهداشتی مواد غذایی توجه کنند.
رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب هم چنین با اشاره به اجرای بازرسیهای روزانه از مراکز عرضه مواد غذایی، پروتئینی و خوراکی و غیره در سطح شهرستان، اظهار کرد: از عموم مردم خواهشمندیم مایحتاج غذایی خود را از مراکز معتبر خریداری کرده و در هنگام خرید مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی به برچسب اصالت و سلامت کالا و مجوزهای لازم از سازمان غذا و دارو و نیز پروانه ساخت، مواد تشکیلدهنده، تاریخ تولید و انقضا و آدرس محل تولید توجه کنند.
شهرستان میاندوآب، شهری با حدود ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی و کریدور شمال غرب کشور بوده و پل ارتباطی بین استانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان و زنجان به شمار میرود و از جایگاه بسیار مهمی در منطقه برخوردار است.
در سال ۱۴۰۰ بر اساس مصوبه دولت دو بخش مرحمتآباد و باروق با تفکیک از شهرستان میاندوآب به شهرستانهای چهاربرج و باروق ارتقا یافتند.
انتهای خبر/
ثبت دیدگاه