امام زمان (عج)، چشم بینای خداوند
۲۳ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۲
شناسه : 325154
5
امام‌جمعه میاندوآب: امام‌جمعه میاندوآب گفت: امام زمان (عج)، چشم بینای خداوند متعال در بین بندگان خدا بوده و ایشان بر همه‌چیز تسلط داشته و همه چیز را می‌بینند و به همه‌چیز آگاه هستند.
پ
پ

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «زرین خبر»، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حمید حسن‌زاده در خطبه‌های نمازجمعه این هفته میاندوآب با اشاره به سالروز ولایت امام زمان (عج)، اظهار کرد: شیرین‌ترین احساس عالم؛ احساس حضور در محضر امام حاضر است.

امام‌جمعه میاندوآب با بیان اینکه غیبت امام زمان(عج) به معنای حاضر نبودن ایشان نیست، گفت: انتظار فرجی که می کشیم برای حضور آن حضرت هست و به بیان اهل معرفت زمانی می‌توانیم خدمت حضرت ولی‌عصر(عج) برسیم که حضور و غیبت حضرت برای ما فرقی نکند.

وی با گفت:کسانی که توفیق تشرف داشته و دارند، کسانی‌ هستند که حضور حضرت را همیشه با تمام وجود احساس می‌کنند و ظهور و غیبت آن حضرت برایشان یکسان است.

حسن زاده با اشاره به فرازهای از زیارت‌نامه حضرت ولیّ عصر (عج)، تصریح کرد: امام زمان (عج)، چشم بینای خداوند متعال در بین بندگان خدا بوده و ایشان بر همه‌چیز تسلط داشته و همه چیز را می‌بینند و به همه‌چیز آگاه هستند.

امام‌جمعه میاندوآب با بیان اینکه انتظار فرج بزرگ ترین فرج است؛ به ویژگی های منتظران واقعی اشاره کرد و افزود: منتظر واقعی مصداق این فرمایش نورانی امام سجاد (ع) است که فرمود مردم عصر غیبت که معتقد به امامت وی می باشند و منتظر ظهور او هستند، از مردم تمام زمان ها بهترند زیرا خداوند عقل و فهمی به آنها داده که غیبت در نزد آنها حکم مشاهده را دارد! خداوند آنها را در آن زمان مثل کسانی می داند که با شمشیر در پیش روی پیغمبر -علیه دشمنان دین- پیکار کرده اند، آنها مخلصان حقیقی و شیعیان راستگوی ما هستند که مردم را به طور آشکار و نهان بدین خدا می خوانند.

وی در ادامه خطبه های نماز جمعه این هفته میاندوآب به نشانه‌های هشتگانه احساس حضور اشاره و اظهار کرد: کوتاهی نکردن در انجام واجبات، موفق در ترک محرمات، حس خدمت به مخلوقات، صبر و مقاومت بالا در برابر مشکلات، انجام کارهایی امام زمان (عج) پسند، اهل دعا بودن، ناامید نشدن و اهل تواصی بودن از جمعه این نشانه ها هستند.

حسن زاده با بیان اینکه کسی که احساس حضور در محضر مبارک امام زمان(عج) را دارد در انجام واجبات خود کوتاهی نمی‌کند، تصریح کرد: اگر درانجام واجبات فردی، خانوادگی، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی‌مان کم‌کاری می‌کنیم، در واقع حضور ایشان را حس نمی‌کنیم و اگر این حضور را حس نمی‌کنیم، چندان در فریضه انتظار فرج راستگو نیستیم.

امام‌جمعه میاندوآب افزود: کسی که احساس حضور در محضر حضرت را دارد، در ترک محرمات موفق بوده و حیاء می‌کند و خطا نمی‌کند واز گناه فاصله می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه اگر همیشه حسّ خدمت به مخلوقات خدا را داریم این از نشانه های احساس حضور حضرت است، تصریح کرد: کسی که احساس حضور دارد، ضریب صبر، مقاومت، ایستادگی، تحمل و پایداری‌اش در برابر مشکلات و سختی‌ها بالا می‌رود و زیاد می‌شود و مشکلات را تحمل می کند.

حسن زاده با بیان اینکه کسی که احساس حضور دارد، همیشه دنبال این است یک کار مهم و اساسی که دلپسند امام زمانش است انجام دهد، اظهار کرد: کسی که احساس حضور دارد و می‌خواهد این را حقیقتا نشان دهد، اهل دعا برای حضرت بوده و این را نه فقط در ایام عزا یا گرفتاری بلکه در حال شادی و خوشحالی هم حضرت را فراموش نمی کند.

امام‌جمعه میاندوآب با تاکید بر اینکه کسی که احساس حضور دارد، نباید ناامید شود، گفت: کسی که احساس حضور دارد، اهل تواصی نیز بوده و علاوه بر اینکه خودش منتظر واقعی است بلکه فرهنگ انتظار را در جامعه ترویج می دهد.

وی تصریح کرد: چنین فردی نه تنها فرهنگ انتظار را در خودش نهادینه می‌کند بلکه اهل فرهنگ‌سازی و گفتمان‌سازی انتظار فرج در بین مردم بوده و دائما بازار یاد و نام حضرت را در جامعه و مردم گرم و پررونق نگه می‌دارد.

حسن زاده با بیان اینکه منتظر حقیقی اهل یادآوری و اضطرارآفرینی در بین مردم برای ظهور حضرت است، گفت: باید دور یکدیگر جمع شویم و در فراق آن حضرت، مضطرانه ناله و ضجه و گریه و تضرع کنیم و ظهور آن حضرت را از خدا بخواهیم و در نظر داشته باشیم که ما با هشت علامت احساس حضور، منتظر حقیقی بوده و مصداق حدیث نورانی امام سجاد (ع) خواهیم بود.

امام‌جمعه میاندوآب هم چنین به سالروز قتل عام فلسطینیان در اردوگاه‌های صبرا و شتیلا اشاره کرد و افزود: تاریخ رژیم صهیونیستی پر از جنایت بوده و کشتار کودکان و زنان و مردم بیگناه لکه ننگی بر پیشانی رژیم منحوس صهونیستی است.

وی هم چنین به ولادت پیامبراکرم (ص) و آغاز هفته وحدت نیز اشاره کرد و گفت: وحدت و اتحاد موضوعی است که امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی بارها بر آن تأکید داشته‌اند.

انتهای خبر/

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.