تاریخ : دوشنبه, ۱ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Monday, 21 April , 2025

۱۰۰ هزار پرس غذای گرم در آذربایجان‌غربی پخت می‌شود

  • کد خبر : 301479
  • 26 تیر 1401 - 15:00
۱۰۰ هزار پرس غذای گرم در آذربایجان‌غربی پخت می‌شود
مسوول سازمان بسیج سازندگی آذربایجان‌غربی گفت: همزمان با عید بزرگ غدیر ۱۰۰ هزار پرس غذای گرم به همت گروه‌های جهادی در این استان پخت و میان اقشار نیازمند توزیع می‌شود.

به گزارش زرین خبر، سرهنگ احمد رحمانی در گفت و گو با خبرنگار اروم نیوز، افزود: همچنین در این روز ۲۰ هزار بسته معیشتی نیز تهیه و در بین آحاد مردم مناطق محروم و نیازمندان این استان توزیع خواهد شد.

وی با بیان اینکه بسته‌های معیشتی شامل برنج، حبوبات، مرغ، ماکارونی و قند و شکر است، اظهار کرد: ارزش هر بسته بیش از پنج میلیون ریال است.

مسوول سازمان بسیج سازندگی آذربایجان‌غربی گفت: همچنین در کنار این محصولات، میوه‌های فصلی همزمان با عید غدیر در نقاط مختلف شهر میان مردم پخش می‌شود.

سرهنگ رحمانی اضافه کرد: ۴۵ گروه جهادی در امر پخت و توزیع غذا و بسته‌های معیشتی در این استان مشارکت دارند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://zarinkhabar.ir/?p=301479

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.