یوسف روستا در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «زرین خبر»، اظهار کرد: در پی گزارشهای مردمی مبنی بر عرضه مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در یکی از انبارهای عمدهفروشی در یکی از مناطق حاشیه شهر میاندوآب تیم بازرسی گروه بهداشت محیط و حرفهای به محل موردنظر اعزام شد.
رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب افزود: در بازدید از محل موردنظر مقدار ۷۰۰ کیلوگرم سس تاریخ مصرف گذشته کشف و توقیف شد.
وی گفت: سلامت مردم خط قرمز تمامی واحدهای زیر مجموعه دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهرستان میاندوآب بوده و هرگونه تخلف که سلامت و بهداشت عمومی را با خطر مواجه سازد، قابل چشمپوشی نیست.
روستا از شهروندان خواست ضمن خرید از مراکز و فروشگاههای معتبر، به مشخصات درج شده بر روی کالا از جمله تاریخ تولید، تاریخ انقضا، پروانه ساخت، سیب سلامت توجه کرده و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی موارد را به گروه بهداشت محیط و حرفهای دانشکده علوم پزشکی شهرستان اطلاعرسانی نمایند.
روستا با اشاره به بازدیدهای مکرر توسط بازرسان بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، تصریح کرد: کار نظارت بر مراکز عرضه در طول سال همچنان بادقت لازم انجام میشود و از مردم نیز درخواست داریم هنگام خرید به شرایط بهداشتی مواد غذایی توجه کنند.
رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب هم چنین با اشاره به اجرای بازرسیهای روزانه از مراکز عرضه مواد غذایی، پروتئینی و خوراکی و غیره در سطح شهرستان، اظهار کرد: از عموم مردم خواهشمندیم مایحتاج غذایی خود را از مراکز معتبر خریداری کرده و در هنگام خرید مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی به برچسب اصالت و سلامت کالا و مجوزهای لازم از سازمان غذا و دارو و نیز پروانه ساخت، مواد تشکیلدهنده، تاریخ تولید و انقضا و آدرس محل تولید توجه کنند.
شهرستان میاندوآب، شهری با حدود ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی و کریدور شمال غرب کشور بوده و پل ارتباطی بین استانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان و زنجان به شمار میرود و از جایگاه بسیار مهمی در منطقه برخوردار است.
در سال ۱۴۰۰ بر اساس مصوبه دولت دو بخش مرحمتآباد و باروق با تفکیک از شهرستان میاندوآب به شهرستانهای چهاربرج و باروق ارتقا یافتند.
انتهای خبر/