به گزارش زرین خبر، مهدی عیسی زاده در جمع مدیران و روسای دستگاههای اداری میاندوآب در سخنانی با اشاره به اقدامات انجام گرفته در منطقه، اظهار کرد: در این مدت کارهایی بسیاری انجام گرفته که قطعا بدون پیگیری امکان انجام آنها فراهم نبود.
نماینده مردم میاندوآب در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه باید منیت هل را کنار گذاشت، افزود: مدیر جهادی آن است که با دست خالی بتواند کاری انجام دهد.
وی با اشاره به اینکه با تلاش های انجام گرفته، مشکل دفن پسماند حل ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای آن پیش بینی شده که ۲۴ میلیارد تومان آن تاکنون محقق شده است، گفت: مردم از ما کار و تلاش می خواهند و در این راستا در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه آذربایجانغربی بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان مصوبه برای توسعه و پیشرفت باروق و چهاربرج داشته ایم.
عیسی زاده تصریح کرد: در سال های گذشته و در دوره کنونی ادارات گمرگ و استاندارد را راه اندازی کرده بودیم و مجوز اداره دخانیات را نیز اخذ کردیم ولی اکنون خبری از آنها نیست.
نماینده مردم میاندوآب در مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به اینکه برخی در قضیه ارتقا چهاربرج و باروق مباحثی را مطرح می کنند، گفت: من با علم بر شنیدن انواع حرفها مانند اوایل انقلاب در سال ۵۹ و دوران دفاع مقدس خود را فدا کردم، چرا که محرومیت در روستاهای باروق به اوج رسیده و ۶۵ هزار نفر از این مناطق به شهرهای قم و تهران مهاجرت کرده اند.
عیسی زاده با بیان اینکه در تبدیل یک دهستان به بخش، همه رده ها مطلع می شوند و در اینجا نیز قطعا اینگونه بوده است، گفت: من بهترین عملیات جنگی را به بدون تلفات مدیریت کرده ام ولی چطور ممکن است که ارتقای چهاربرج و باروق بدون تدبیر انجام گرفته باشد و در این راستا آینده را درخشان میبینم.
وی با اشاره به سفر استاندار آذربایجانغربی و برخی مسئولان کشوری در آینده به میاندوآب و منطقه، افزود: مدیران شهرستان باید اقدامات لازم را در این زمینه انجام داده و مشکلات و موانع را احصا کنند.
نماینده مردم میاندوآب در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: اقدامات بسیاری انجام گرفته که بی نظیر بوده است و گفته نشده است چرا که شهید باکری و شهید کاظمی فرماندهان من بوده اند و از آنها یاد گرفته ام کار در گمنامی را.
وی با اشاره به اقدامات انجام گرفته در حوزه های مختلف آموزشی، آب، راه و محرومیت زدایی، گفت: امسال با تلاش های انجام گرفته در حوزه آب افزایش سهمیه داشته و در دیدار با وزاری مختلف ۱۵ هزار میلیارد اعتبار برای بنیاد مسکن و محرومیت زدایی از روستا دریافت شده است.
وی با اشاره به اینکه در استانهای همجوار در کمتر از ۲۴ ساعت پروانه و جواز برای سرمایهگذار صادر می کنند، تصریح کرد: متاسفانه در منطقه ما با بروکراسی اداری، کاغذبازی و معطل کردن سرمایهگذار، آنها را فراری می دهند که نباید اینگونه باشد و اعضای موثر به دنبال مانع زدایی از سرمایه گذاری و اشتغال باشند.
وی با اشاره به ایناینکه پروژه ای مانند سرم سازی در همین موانع گیر کرده است، افزود: به دنبال ایجاد بندرخشک در منطقه هستیم که تمامی امکانات مانند ریل و باند هواپیمایی و.. توسط سرمایهگذار فراهم می شود ولی متاسفانه همین اقدامات سبب ناامیدی وی شده است.
عیسی زاده به پروژه های راهسازی در منطقه اشاره کرد و افزود: پروژه جاده سرچم که تعطیل شده بود را فعال کردیم و امروزریالی بدهی به پیمانکار پروژه نداریم و منتظر مساعد شدن شرایط با آسفالت جاده نیز هستیم.
وی با بیان اینکه برای بیمارستان جایگزین عباسی نیز علی رغم مشخص بودن اعتبار و پول، منتظر طی مراحل اداری هستیم و برای آن نیز ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار پیش بینی شده است، تصریح کرد: از طریق بانکهای عامل ۲۰۰ میلیارد نیز برای پروژه کمربندی پیش بینی شده تا پروژه تکمیل و نهایی شود و در کنار آن پروژه راهسازی نیز مانند میاندوآب-شاهیندژ در دست اجرا است.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه تمام تلاش ما باید برای رفاه مردم باشد، اظهار کرد: همه باید دست به دست هم داده و برای رفاه و گره گشایی از مشکلات مردم تلاش کنیم.
انتهای پیام/
ثبت دیدگاه