به گزارش زرین خبر، مراسم افتتاح این نمایشگاه، ظهر امروز با حضور فرماندار و جمعی از مسئولان شهرستانی برگزار شد.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی میاندوآب در حاشیه افتتاح این مراسم در گفتگو با خبرنگار زرین خبر گفت: این نمایشگاه به مناسبت ماه مبارک رمضان و با هدف ترویج و توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی در جامعه و ترویج فرهنگ قرآنی برپا شده است.
رضا شیخه اظهار کرد: در این نمایشگاه ۱۵ هزار جلد کتاب در دو هزار و ۵۰۰ عنوان از ناشران مختلف در موضوعات مختلف عمومی و کلیات، روانشناسی، تاریخی، مذهبی، ادبی، علوم اجتماعی و قرآنی و کمک درسی در معرض دید عموم گذاشته شده است.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی میاندوآب افزود: این نمایشگاه به مدت ۲۰ روز، صبح و بعد از ظهر در محل پارک معلم برپا بوده وآماده بازدید عموم مردم است.
شیخه تصریح کرد: کتاب های به نمایش گذاشته شده در این نمایشگاه با ۵۰ درصد تخفیف به فروش می رسند.

انتهای پیام/