به گزارش زرین خبر، حجت الاسلام والمسلمین حمید حسن زاده در خطبه های نماز جمعه این هفته میاندوآب با اشاره به ایام الله دهه مبارک فجر و فرا رسیدن 22 بهمن، اظهار کرد: یوم الله 22 بهمن یک صحنه امتحان است و همه اقشار مختلف مردم در این روز در صحنه حاضر شده و به فرموده مقام معظم رهبری در یک 22 بهمن فراموش نشدنی، از حریم انقلاب و رهبری و ولایت و نظام دفاع کرده و بار دیگر ایران را به قله رفیع برسانیم.
وی با بیان اینکه مردم برای این انقلاب، خون ها داده و ایثارگری کرده اند و اجازه نفوذ به دشمنان نمی دهند، گفت: مردم در 22 بهمن، پاسخ یاوه گویی های ترامپ و دشمنان را می دهند و از خونهایی که به پای این انقلاب و آرمان های آن ریخته شده است، دفاع کرده و مشت محکمی بر دهان دشمنان می زنند.
امام جمعه میاندوآب با اشاره به اینکه ما با انقلاب اسلامی، شاخ آمریکا را شکستیم و اجازه ندادیم در کشور دخالت کنند، افزود: مردم ما ایثارگری کردند و آمریکای جنایت کار و رژیم صهیونیستی خبیث و ایادی استکبار بدانند که اگر اختلاف سلیقه داریم به خودمان مربوط است و نیاز به دایه مهربانتر از مادر نداریم و اجازه دخالت به آنها نمی دهیم.
حسن زاده با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی دستاوردهای فراوانی داشته و اکنون درتکنولوژی و علوم مختلف، جوانان این مرزوبوم سرآمد هستند، اظهار کرد: اما در کنار این موضوع ما منکر مشکلات نیستیم ولی باید هر کشور را با کشورهای همتراز مقایسه کرد.
خطیب نماز جمعه میاندوآب پایبندی به اصول و مبانی انقلاب اسلامی و انقلابی ماندن از مهم ترین عوامل رفع نواقص و مشکلات است، تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب فرمودند که من دیپلمات نیستم و انقلابی هستم و لذا همه باید انقلابی باشند و مهم ترین شرط نیز انقلابی ماندن است.
وی در این زمینه با تقدیر از مواضع اخیر رئیس جمهور در مقابل ترامپ و آمریکا، اظهار داشت: در چند روز اخیر رئیس جمهور مواضع انقلابی داشت و مردم ما نیز مسئولانی انقلابی می خواهند و رئیس جمهور، وزرا و مسئولان انقلابی می توانند این نظام را حفظ کنند و همین مواضع انقلابی و انقلابی ماندن نیز سبب خشم دشمنان می شود.
امام جمعه میاندوآب با بیان اینکه باید قطع امید از بیگانگان و عدم اعتماد به دشمن باید مورد توجه همه مسئولان در نظام و انقلاب اسلامی باشد، گفت: نباید مسائل فرعی را به مسائل اصلی جامعه تبدیل کرد و از سرمایه های داخلی نظام استفاده کرده و به پیش رفت.
حسن زاده با تاکید بر توجه به نیروی جوانی و استفاده از این ظرفیت، افزود: اینکه اخیرا استاندار آذربایجان غربی اعلام کرده 57نیروی بازنشسته داریم و می خواهیم از نیروی جوان استفاده کنیم؛ جای تشکر دارد و این موضوع باید مورد توجه باشد که جوانان ما بیکار بوده و می توان از نیرو و اندیشه جدید به جای آنها استفاده کرد.
وی اقتصاد مقاومتی راه حل برون از مشکلات کشور معرفی کرد و گفت: باید از کسانی که می خواهند در امر تولید وارد شوند؛ از آنها حمایت کرده و نیز اجازه نداد تا عده ای وام کلان گرفته و به جای تولید و اشتغال زایی در جای دیگر هزینه کنند.
امام جمعه میاندوآب با بیان اینکه باید مدیران روحیه جهادی و انقلابی داشته باشند، تصریح کرد: مردمی کردن اقتصاد و فرهنگ و دخالت دادن مردم در امور خود راه دیگر برون رفت از مشکلات است و مردم باید در صحنه بوده و سرمایه خود را در امر تولید و اشتغال صرف کنند و این را در نظر داشت که بیکاری با حضور مردم حل می شود.
خطیب نماز جمعه میاندوآب با اشاره به موضوع تشریفات و اسراف که در جامعه زیاد شده است، تصریح کرد: همه باید فرهنگ سازی کرده و در راستای از بین بردن برخی تشریفات و امورات اسراف که متاسفانه به بدعت های غلط در جامعه تبدیل شده است، تلاش کنند.
وی افزود: مهریه های کلان، چشم و هم چشمی، جهازیه اشرافی و کلان، برخی رسوم غلط مانند بردن هدیه در شب اعیاد که متاسفانه در برخی مواقع به جای افزایش هم افزایی و محبت به عامل اختلاف تبدیل می شود.
حسن زاده با بیان اینکه رسومات و بدعت های غلط در جامعه سبب افزایش سن ازدواج جوانان شده است، گفت: افزایش سن ازدواج یک خطر است و همه ریش سفیدان و بزرگان و خانواده ها باید به این موضوع توجه داشته و با حذف بدعت های غلط زمینه مقابله با این بحران را فراهم کنیم.
امام جمعه میاندوآب افزود: روحانیون و علما نیز عقد مهریه های خارج از عرف را نخوانند و دفاتر ثبت نیز این موارد را ثبت نکنند تا بلکه این بدعت ها از جامعه حذف شود.
وی با بیان اینکه متاسفانه مجالس ختم نیز دچار تشریفات شده اند، تصریح کرد: باید جلوی اسراف را گرفت و شنیده ایم که در برخی مواقع، برای برگزاری مجالس ختم حتی شخص مجبور شده به ربا بیفتد و ربا نیز در دین اسلام حرام بوده و در نتیجه سبب مشکلات بعدی می شود.
خطیب نماز جمعه میاندوآب با تاکید بر اینکه باید از خودمان شروع کنیم تا کم کم در جامعه جلوی این بدعت ها گرفته شود، اظهار کرد: متاسفانه سفرهای زیارتی نیز از این بدعت ها در امان نمانده و سفرهای زیارتی نیز با کارهایی مانند خرید سوغاتی رنگ و بوی تشریفات گرفته است در حالی که اینگونه نباید باشد.
حسن زاده با بیان اینکه باید در امورات مختلف زندگی از تشریفات خودداری کرده و سطح توقعات و انتظارات را پایین آورد، افزود: باید به جای پیروی از فرهنگ غربی از فرهنگ ناب اسلامی و سبک زندگی اسلامی پیروی کرده و جلوی تشریفات را بگیریم.
انتهای پیام/