تاریخ : یکشنبه, ۱۶ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 5 January , 2025
 رئیس اداره بهزیستی میاندوآب:

متکدیان میاندوآب غیربومی هستند

  • کد خبر : 328772
  • 27 آذر 1403 - 0:01
متکدیان میاندوآب غیربومی هستند
رئیس اداره بهزیستی میاندوآب گفت: بیشتر افرادی که در نقاط مختلف شهر تحت عنوان متکدی از مردم پول دریافت می‌کنند؛ نیازمند نبوده و همه آنها نیز غیربومی هستند.

 عباس پورحسین در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «زرین خبر» با اشاره به حضور متکدیان غیربومی در سطح شهر میاندوآب، اظهار کرد: متأسفانه حس ترحم و فرهنگ کمک به متکدیان در میاندوآب سبب گسیل متکدیان غیربومی به این شهرستان شده است.

 رئیس اداره بهزیستی میاندوآب با بیان اینکه بارها متکدیان غیربومی جمع‌آوری و به شهر مبدأ خود بازگردانده شده‌اند، افزود: یکی از مهم‌ترین دلایلی که سبب حضور مجدد متکدیان در میاندوآب می‌شود؛ بدعادتی است که در مردم میاندوآب در کمک به متکدیان وجود دارد.

 وی گفت: در میاندوآب کمک به متکدیان به یک فرهنگ تبدیل شده که باید سعی کنیم شهروندان از این موضوع خودداری کرده تا گداپروری را در میاندوآب ریشه‌کن کنیم.

 پورحسین تصریح کرد: بیشتر افرادی که در چهارراه‌ها و میادین تحت عنوان متکدی از مردم پول دریافت می‌کنند؛ نیازمند نبوده و همه آنها نیز غیربومی و حتی از شهرهایی مانند مشهد، کرمانشاه و سیستان و بلوچستان هستند که در میاندوآب حضور یافته و تکدی‌گری می‌کنند.

 رئیس اداره بهزیستی میاندوآب با بیان اینکه ما منکر کمک به نیازمندان نبوده و حتی از این کار خداپسندانه نیز استقبال می‌کنیم، اظهار کرد: به مردم توصیه می‌کنیم تا احسان، نذورات و یا صدقات خود را به اداراتی مانند بهزیستی و کمیته امداد تحویل دهند تا به دست افراد بی‌بضاعت برسانیم.

 وی با اشاره به اینکه این افراد معمولاً برای برانگیختن حس ترحم مردم از روش‌های مختلفی استفاده می‌کنند، افزود: اگر می‌خواهیم تکدی‌گری از میاندوآب ریشه‌کن شود باید فرهنگ پول ندادن به این افراد را ترویج دهیم.

 حضور متکدیان در سنین مختلف در ورودی‌ها و میادین شهر میاندوآب به یک موضوع تبدیل شده و بارها مسئولان نیز نسبت به غیربومی بودن این متکدیان اطلاع‌رسانی کرده‌اند؛ ولی هر بار که متکدیان جمع‌آوری می‌شوند مجدداً پس از مدتی در مکان دیگری به تکدی‌گری مشغول می‌شوند.

شهرستان میاندوآب، شهری با حدود ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی و کریدور شمال غرب کشور بوده و پل ارتباطی بین استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان و زنجان به شمار می‌رود و از جایگاه بسیار مهمی در منطقه برخوردار است.

 انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://zarinkhabar.ir/?p=328772

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.