لزوم تسریع در راه‌اندازی نمایشگاه نهال میاندوآب
۱۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۴
شناسه : 326468
5
 فرماندار ویژه میاندوآب تأکید کرد:  فرماندار ویژه میاندوآب گفت: تسریع در راه‌اندازی نمایشگاه دائمی عرضه نهال، باغ مادری، شهرک کشاورزی و سایت تولید محصولات گلخانه‌ای در میاندوآب ضروری است.
پ
پ

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی زرین خبر، محمدرضا رضایی در جلسه شورای هماهنگی بخش کشاورزی شهرستان میاندوآب با تأکید بر تسریع در روند راه‌اندازی نمایشگاه دائمی عرضه نهال در این شهرستان، اظهار کرد: تسریع در راه‌اندازی نمایشگاه دائمی عرضه نهال، باغ مادری، شهرک کشاورزی و سایت تولید محصولات گلخانه‌ای در میاندوآب ضروری است.

فرماندار ویژه میاندوآب افزود: استفاده از ظرفیت موجود در شرکت‌های دانش‌بنیان، در پیشبرد اهداف بخش کشاورزی به‌ویژه ایجاد شهرک کشاورزی و سایت گلخانه‌ای شهرستان میاندوآب، می‌تواند بسیار مفید واقع شود.

 وی با تأکید بر پیگیری امورات توسط مسئولان ذی‌ربط، گفت: نظارت و پیگیری امورات توسط مسئولان جزو لاینفک طرح‌ها و برنامه‌های اجرایی در نیل به اهداف سازمانی بوده و باید به نحو احسن انجام گیرد.

 رضایی با اشاره به اهمیت تولید محصول سالم و کاهش مصرف سموم شیمیایی در تولید محصولات کشاورزی نیز تصریح کرد: نظارت مستمر بر فعالیت داروخانه‌های توزیع سموم کشاورزی، جلوگیری از توزیع سموم غیرمجاز و افزایش آگاهی مردم به‌ویژه کشاورزان در خصوص خطرات و آثار سوء باقیمانده سموم شیمیایی در محصولات کشاورزی باید در اولویت قرار گیرد.

 اهمیت توسعه شهرک‌های کشاورزی

 مدیر شهرک‌های کشاورزی آذربایجان غربی نیز در این جلسه با اشاره به اهمیت توسعه شهرک‌های کشاورزی، گفت: پایداری تولید محصولات کشاورزی در راستای تأمین امنیت غذایی، تغییر در نظام بهره‌برداری و تولید در محیط‌های مدیریت شده و قابل‌کنترل باید موردتوجه قرار گیرد.

 نادر رحیمی افزود: افزایش بهره‌وری تولید، مدیریت بهینه مصرف آب در تولید محصولات کشاورزی، توسعه سرمایه‌گذاری در بخش، اشتغال‌زایی، انتقال دانش و فناوری نوین و کمک به بازاریابی محصولات کشاورزی از اهداف اصلی تشکیل شهرک‌های کشاورزی است.

 وی با تأکید بر اینکه باید تولید را در اولویت تمام برنامه‌های خود قرار دهیم، گفت: ایجاد شهرک‌های کشاورزی مستلزم همکاری تمام ارگان‌ها و دستگاه‌های اجرایی است.

 مدیر شهرک‌های کشاورزی آذربایجان غربی هم چنین جهت همکاری و مساعدت در خصوص راه‌اندازی شهرک کشاورزی شهرستان میاندوآب اعلام آمادگی کرد.

 دشت میاندوآب با دارابودن ۴۵ هزار هکتار اراضی قابل‌کشت، وجود منابع خاک حاصلخیز، اقلیم مناسب و سازگار یکی از قطب‌های مهم کشاورزی به شمار می‌رود.

 ۲۶ هزار بهره‌بردار بخش کشاورزی در میاندوآب فعالیت داشته و سالانه بیش از ۹۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی معادل یک‌ششم تولیدات کشاورزی استان در میاندوآب تولید می‌شود.

شهرستان میاندوآب، شهری با حدود ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی و کریدور شمال غرب کشور بوده و پل ارتباطی بین استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان و زنجان به شمار می‌رود و از جایگاه بسیار مهمی در منطقه برخوردار است.

 انتهای خبر/

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.