تاریخ : دوشنبه, ۱ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Monday, 21 April , 2025
مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب خبر داد:

 قلع و قمع ۳۹ بنای غیرمجاز در میاندوآب

  • کد خبر : 333184
  • 01 اردیبهشت 1404 - 0:35
 قلع و قمع ۳۹ بنای غیرمجاز در میاندوآب
 مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب از اجرای ۳۹ مورد قلع و قمع بنا و مستحدثات غیرمجاز در اراضی کشاورزی این شهرستان در سال گذشته خبر داد.

رضا مقدم در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «زرین خبر»، اظهار کرد: این ۳۹ مورد ساخت و ساز غیرمجاز در اراضی کشاورزی شهرستان میاندوآب در راستای اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ و ماده ۳ قانون حفظ کاربری اراضی کشاورزی قلع و قمع شدند.

مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب افزود: این تعداد ساخت و ساز غیرمجاز با هدف آزادسازی و بازگشت کاربری اراضی به چرخه تولید محصولات کشاورزی در جریان سال ۱۴۰۳ قلع و قمع شده است.

 وی با اشاره به فعالیت یگان حفاظت امور اراضی جهاد کشاورزی میاندوآب، گفت: با فعالیت یگان حفاظت امور اراضی و با انجام بازدیدهای مستمر توسط کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی میاندوآب در سال گذشته تعداد ۱۷۲ مورد تغییر کاربری غیر مجاز در اراضی کشاورزی این شهرستان، شناسایی و به مراجع قضایی معرفی شده‌اند.

مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب تصریح کرد: هرگونه تغییر کاربری در اراضی زراعی و باغات از جمله احداث بنا، پی‌کنی، دیوارکشی، فنس‌کشی، خاک‌برداری، برداشت شن و ماسه، محوطه‌سازی، تفکیک و قطعه‌بندی اراضی، بدون اخذ مجوز از جهاد کشاورزی جرم محسوب و متخلفین به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.

شهرستان میاندوآب، شهری با حدود ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی و کریدور شمال غرب کشور بوده و پل ارتباطی بین استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان و زنجان به شمار می‌رود که با توجه‌ به این جایگاه بسیار مهم میاندوآب در منطقه توجه به این شهرستان در تمام زمینه‌ها حائز اهمیت بسیاری است.

دشت میاندوآب نیز با دارا بودن اراضی قابل‌کشت، وجود منابع خاک حاصلخیز، اقلیم مناسب و سازگار یکی از قطب‌های مهم کشاورزی به شمار می‌رود.

دشت حاصلخیز میاندوآب دارای پتانسیل‌های بالایی برای تولید محصولات کشاورزی است و باید از ظرفیت‌های موجود در این شهرستان در راستای شکوفایی بخش کشاورزی، افزایش عملکرد و ارتقای بهره‌وری تولید محصولات کشاورزی استفاده کرد.

با توجه‌ به ظرفیت بالقوه و فرصت‌های بی‌نظیر میاندوآب در بخش کشاورزی، این حوزه می‌تواند نقش مهمی در توسعه پایدار و رشد اقتصادی و ایجاد اشتغال مولد و پایدار در مناطق مختلف این شهرستان داشته باشد.

 انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://zarinkhabar.ir/?p=333184

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰