رضا مقدم در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «زرین خبر»، اظهار کرد: از ابتدای امسال ۱۶ مورد ساخت و ساز غیرمجاز در اراضی کشاورزی شهرستان میاندوآب در راستای اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ و ماده ۳ قانون حفظ کاربری اراضی کشاورزی قلع و قمع شدند.
مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب افزود: این ساخت و سازهای غیر مجاز با هدف آزادسازی و بازگشت کاربری اراضی به چرخه تولید محصولات کشاورزی قلع و قمع شده است.
وی با اشاره به فعالیت یگان حفاظت امور اراضی جهاد کشاورزی میاندوآب، گفت: در آخرین مورد نیز چهار مورد قلع و قمع بنا و مستحدثات غیرمجاز در اراضی کشاورزی کوی رابری با حضور نمایندگان دادستانی، نیروی انتظامی و اداره امور اراضی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان میاندوآب اجرا شد.
مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب تصریح کرد: هرگونه تغییر کاربری در اراضی زراعی و باغات از جمله احداث بنا، پیکنی، دیوارکشی، فنسکشی، خاکبرداری، برداشت شن و ماسه، محوطهسازی، تفکیک و قطعهبندی اراضی، بدون اخذ مجوز از جهاد کشاورزی جرم محسوب و متخلفین به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.
شهرستان میاندوآب، شهری با حدود ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی و کریدور شمال غرب کشور بوده و پل ارتباطی بین استانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان و زنجان به شمار میرود که با توجه به این جایگاه بسیار مهم میاندوآب در منطقه توجه به این شهرستان در تمام زمینهها حائز اهمیت بسیاری است.
دشت میاندوآب نیز با دارا بودن اراضی قابلکشت، وجود منابع خاک حاصلخیز، اقلیم مناسب و سازگار یکی از قطبهای مهم کشاورزی به شمار میرود.
دشت حاصلخیز میاندوآب دارای پتانسیلهای بالایی برای تولید محصولات کشاورزی است و باید از ظرفیتهای موجود در این شهرستان در راستای شکوفایی بخش کشاورزی، افزایش عملکرد و ارتقای بهرهوری تولید محصولات کشاورزی استفاده کرد.
با توجه به ظرفیت بالقوه و فرصتهای بینظیر میاندوآب در بخش کشاورزی، این حوزه میتواند نقش مهمی در توسعه پایدار و رشد اقتصادی و ایجاد اشتغال مولد و پایدار در مناطق مختلف این شهرستان داشته باشد.
انتهای خبر/