علی دیانتی در گفت و گو با خبرنگار زرین خبر با اشاره به توسعه کشت محصولات گلخانه ای در میاندوآب، اظهار کرد: با توجه به رشد روزافزون جمعیت و افزایش نیازهای غذایی جامعه از یک سو و محدود بودن سطح اراضی قابل کشت و منابع آبی ، افزایش تولید در واحد سطح بعنوان تنها راهکار موثر جهت تامین امنیت غذایی از اولویت های وزارت جهاد کشاورزی بوده و لذا توسعه و ترویج کشت محصولات گلخانه ای بیش از پیش ضروری به نظر می رسد.
معاون رئیس سازمان و مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب افزود: به منظور امکان رقابت با بازارهای جهانی، تولید محصولات کشاورزی باید در تمام ماههای سال تداوم داشته باشد و تحقق این امر مستلزم مدیریت شرایط اقلیمی در فضای بسته و احداث گلخانه است.
وی گفت: تولید محصول در خارج از فصل، یکی دیگر از مزایای کشت محصولات گلخانه ای است که به دلیل کسب درآمد، از نظر اقتصادی برای تولید کننده حائز اهمیت است.
دیانتی با اشاره به فعالیت ۸ واحد گلخانه ای در شهرستان میاندوآب، تصریح کرد: این هشت گلخانه در مجموع به مساحت 22 هزار و 550 مترمربع در شهرستان میاندوآب فعالیت دارند.
معاون رئیس سازمان و مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب از افتتاح یک واحد گلخانه ای دیگر در آینده نزدیک خبر داد و گفت: گلخانه هیدروپونیک تولید سبزی و صیفی جات با سطح زیر کشت سه هزار مترمربع و اعتبار ۱۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال بصورت پرداخت تسهیلات بانکی در آینده نزدیک به بهره برداری خواهد رسید و با بهره برداری از این واحد تولیدی برای چهار نفر بطور مستقیم و برای هفت نفر بطور غیر مستقیم اشتغالزایی می شود.
وی افزود: صرفه جویی قابل توجه در مصرف آب، افزایش تعداد برداشتها در سال، افزایش برداشت محصول نسبت به سطح زیر کشت، تعیین زمان بهره برداری محصول و قابلیت کنترل آفات و بیماری ها، کاهش عوامل خسارت زا و هزینه های کارگری از مهمترین دلایل اقتصادی برای کشت محصولات گلخانه ای است.
انتهای پیام/