به گزارش زرین خبر، مهدی قهرمانی امروز در جلسه کارگروه رونق تولید و اشتغال در میاندوآب که در فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: واحدهای تولیدی راکد که می توانند با تغییر کاربری و یا حل برخی مشکلات به چرخه تولید بازگردند باید احصا و راهکارهای لازم برای فعالیت آنها اندیشیده شود.
فرماندار میاندوآب با بیان اینکه شاید یکی از دلایل راکد و غیرفعال بودن این واحدها، ما و بانک ها باشیم، افزود: عدم مشاوره و کارشناسی صحیح می تواند در آینده یک واحد تولیدی در حال احداث از این جهت که آیا محصول تولیدی، قابلیت عرضه به بازار و خواهان را دارد یا خیر، تاثیرگذار باشد.
وی گفت: متاسفانه غیرکارشناسی بودن سبب بروز مشکلاتی در ادامه می شود و برای اینکه از بروز این مشکلات جلوگیری شود، باید کارهای ما کارشناسی شده باشند.
وی با تاکید بر اینکه باید از نگاه بخشی به موضوعات نیز خودداری کرد، گفت: نگاه بخشی و انحصاری به یک طرح نیز می تواند در بروز مشکلات تاثیرگذار باشد.
قهرمانی با بیان اینکه نباید به طرحی که توجیه پذیر نیست تسهیلات پرداخت شود، اظهار کرد: رونق تولید تنها این نیست که واحد راکد را دوباره بدون ارزیابی و کارشناسی در مورد بازار محصولات تولیدی آن وارد چرخه کنیم، چرا که وقتی برای یک محصول بازار و تقاضایی وجود نداشته باشد، دوباره آن طرح دچار مشکل می شود.
فرماندار میاندوآب افزود: با تغییر یک طرح پیشنهادی و تبدیل آن به یک طرح مورد نیاز جامعه و کشور می توان در راستای رونق تولید گام برداشت، والا تنها با پرداخت تسهیلات و اینکه بگوییم، واحدی را مجددا بدون ارزیابی بازار تقاضای آن، به چرخه برگردانیم، تنها مشکلات بعدی را ایجاد کرده ایم.
وی اظهار کرد: متاسفانه برخی اوقات عدم مشاوره درست و یا عدم توجه به توجیه پذیر بودن طرح سبب بروز برخی مشکلات می شود.
قهرمانی هم چنین با بیان اینکه نباید تخلف یک نفر را به پای همه نوشت، افزود: بعضا یک فرد متخلف کل مجموعه را زیر سوال برده و سبب بی اعتمادی می شود در حالی که نباید اینگونه باشد.
در این جلسه هریک از مدیران، آماری از واحدهای تولیدی در بخش مربوطه خویش ارائه دادند.
انتهای پیام/