به گزارش زرین خبر، حجت الاسلام والمسلمین عادل گل حسینی در خطبه های نماز جمعه این هفته میاندوآب با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری برای متولیان حج، اظهار کرد: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند، فاجعه منا فراموش شدنی نبوده و مسئولان اعم از بعثه، سازمان حج، وزارت خارجع و قوه قضائیه باید آن را پیگیری کنند.
امام جمعه موقت میاندوآب با بیان اینکه امنیت، حق مسلم حجاج است که باید مورد توجه قرار گیرد، افزود: امنیت حق و مطالبه اصلی حجاج است که باید مورد توجه قرار گیرد و از سوی دیگر این را باید در نظر داشت که با مقاومت و ایستادگی در مقابل دشمنان می توان به پیروزی رسید.
وی به سیاست شیطانی فشار بر یمن و فلسطین اشاره کرد و گفت: از این سیاست شیطانی و خبیث به عنوان معامله قرن یاد می کنند و البته بدانند که این سیاست هرگز تحقق پیدا نخواهد کرد.
گل حسینی با بیان اینکه مقابل حج تفاهم، حج اختلاف است، تصریح کرد: اسلام دین “اشدا علی الکفار و رحما بینهم” است ولی متاسفانه دشمنان با دین علیه دین تبلیغ می کنند و به دنبال حج اختلاف هستند ولی ما حج تفاهم را تبلیغ می کنیم.
امام جمعه موقت میاندوآب به دهه کرامت اشاره کرد و گفت: انسان باید در طول عمر اخلاق کریمانه داشته باشد و اهل بیت(ع) را الگوی خود قرار دهد و مانند اهل بیت(ع) بخشنده باشد و زیارت ائمه را فراموش نکند.
گل حسینی با اشاره میلاد باسعادت حضرت معصومه(س) و روز دختر، افزود: حضرت معصومه(س) نمونه کامل یک دختر و یک خواهر بود و امروز علم الهی از کنار حرم پاک این بانوی بزرگوار به دنیا منتشر می شود.
وی با اشاره به هفته بهزیستی و با بیان اینکه وجود سازمان هایی مانند بهزیستی نباید سبب شود تا افراد سالخورده در منزل نگهداری شوند و باید هر خانه ای یک نهاد حمایتی و بهزیستی باشد، گفت: شایسته جامعه اسلامی نیست که روز به روز به جای گسترش فضای آموزشی، دینی و علمی شاهد گسترش فضای زندان، بهزیستی و نهادهای حمایتی باشیم.
امام جمعه موقت میاندوآب با بیان اینکه امروز پیروزی ایران بر سلطه غرب و شرق قابل مشاهده برای همه است، تصریح کرد: امروز انقلاب اسلامی ایران مرزها را در نوردیده و پرچم ایران اسلامی و عکس امام و رهبری را در همه جا مشاهده می کنیم.
گل حسینی با تاکید بر جلوگیری از اسراف و تبذیر، افزود: متاسفانه در برخی موارد بر اساس دستورات دین و اسلام عمل نکرده و اسراف و تبذیر را در برخی موارد مانند مصرف آب، برق و خوردن و آشامیدن و… شاهد هستیم.
وی به زیان های اجتماعی اسراف اشاره و اظهار کرد: اسراف سبب هدر رفتن منابع اقتصادی، سقوط اخلاق اجتماعی، اختلاف طبقاتی و… می شود و لذا باید از اسراف و تبذیر جلوگیری کرد.
انتهای پیام/