به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «زرین خبر»، محمدرضا رضایی در دیدار با سرمایهگذاران مرکز دیالیز غیردولتی در میاندوآب، اظهار کرد: پیگیری جدی و تسریع در روند تکمیل مراحل قانونی برای اخذ مجوز فعالیت این مرکز تسریع شود.
فرماندار ویژه میاندوآب با بیان اینکه مرکز دیالیز فعلی به دلیل محدودیت امکانات و زمان جوابگوی نیاز بیماران کلیوی در شهرستان نیست، افزود: با آغاز بکار مرکز دیالیز غیردولتی ارائه خدمات به بیماران از نظر کمی و کیفی بهتر و مطلوبتر خواهد شد.
وی گفت: انتظار داریم سرمایهگذاران مرکز دیالیز با جدیت بیشتری نسبت به طی مراحل قانونی اخذ مجوز فعالیت اقدام کنند.
محل استقرار مرکز دیالیز غیردولتی مشخص شده است
سلطانپور، سرمایهگذار مرکز دیالیز غیردولتی نیز در این دیدار با ارائه گزارشی از اقدامات انجام گرفته، اظهار کرد: محل استقرار مرکز دیالیز غیردولتی تأمین شده و اقدامات لازم انجام گرفته است.
وی گفت: مرکز دیالیز غیردولتی در میاندوآب با ۱۵ دستگاه دیالیز، پزشک متخصص، سه نفر پزشک عمومی، پنج نفر کاربر مجرب و آموزش دیده دستگاه دیالیز، ۱۵ نفر پرستار و آمبولانس خصوصی فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.
دیالیز کلیه یک روش درمانی برای بیمارانی است که کلیههایشان به طور کامل عمل نمیکند و سموم و فضولات بدن را از طریق دستگاه دفع میکند.
دیالیز کلیه روشی مؤثر در مدیریت بیماران کلیوی بوده و به افراد زیادی کمک کرده تا عمر و کیفیت زندگی خود را بهبود بخشند.
شهرستان میاندوآب با حدود ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی و کریدور شمال غرب کشور بوده و پل ارتباطی بین استانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان و زنجان به شمار میرود و یکی از بزرگترین و مهمترین شهرهای آذربایجان غربی و باتوجهبه موقعیت جغرافیایی، استراتژیکیترین شهر در منطقه به شمار میرود که با پایتخت کشور حدود ۶۵۲ کیلومتر فاصله دارد.
موقعیت جغرافیایی میاندوآب، این شهر را تبدیل به محور و قطب درمان در منطقه تبدیل کرده است و لذا نیازمند توجه ویژه مسئولان استانی و کشوری در توسعه، تجهیز و اختصاص امکانات در بخشهای مختلف از جمله سلامت و درمان است تا بتواند خدمات مطلوبتری به مردم این شهرستان و شهرهای همجوار ارائه دهد.
جایگاه استراتژیک و مهم میاندوآب در شمال غرب کشور و نقطه اتصال چهار استان در شمال غرب کشور بودن و عبور روزانه هزاران مسافر از این شهر سبب شده تا امکاناتی که برای این شهر پیشبینی میشوند فقط مورد استفاده ساکنان میاندوآب قرار نگیرند؛ بلکه ساکنان شهرهای جنوب آذربایجان غربی و استانهای همجوار نیز از این امکانات بهرهمند شوند.
انتهای خبر/