حضرت زینب (س)، الگوی پرستاران
۱۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۵
شناسه : 326796
4
 پرستاران با الهام از شخصیت حضرت زینب (س)، در سخت‌ترین شرایط نیز با صبر و شکیبایی به خدمت‌رسانی مشغول هستند.
پ
پ

ولادت حضرت زینب کبری (س) در ۵ جمادی‌الاول، روزی بسیار مهم در تقویم اسلامی است که به عنوان روز پرستار نیز شناخته می‌شود.

 حضرت زینب (س) در واقعه کربلا نقش بسیار مهمی ایفا کرد و نه تنها به عنوان خواهر امام حسین (ع) و همراه او در این سفر سخت بود، بلکه پس از شهادت امام حسین (ع)، مسئولیت حمایت و هدایت بازماندگان را بر عهده گرفت.

 هم چنین خطبه‌های حضرت زینب کبری (س) در کوفه و شام، علاوه بر اینکه یزید و یزیدیان را رسوا ساخت؛ بلکه پیام کربلا را به گوش جهانیان رساند و نقش مهمی در حفظ و انتقال پیام عاشورا داشت.

 نام‌گذاری سالروز ولادت حضرت زینب کبری (س) به عنوان روز پرستار فرصتی است برای تقدیر و تشکر از زحمات پرستاران که با فداکاری و تلاش‌های بی‌وقفه خود، نقش مهمی در حفظ سلامت جامعه ایفا می‌کنند.

 حضرت زینب (س) به دلیل نقش برجسته‌اش در واقعه کربلا و حمایت از امام حسین (ع) و اهل‌بیت، به عنوان نماد صبر و مقاومت شناخته می‌شود.

 حضرت زینب (س) به دلیل شجاعت، صبر و فداکاری‌هایش در تاریخ اسلام جایگاه ویژه‌ای دارد و به عنوان الگوی پرستاران و زنان مسلمان شناخته می‌شود.

 پرستاران با الهام از شخصیت حضرت زینب (س)، در سخت‌ترین شرایط نیز با صبر و شکیبایی به خدمت‌رسانی مشغول هستند.

 ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار، یادآور اهمیت فداکاری، صبر و مقاومت در زندگی است.

 حضرت زینب (س) با شجاعت و ایستادگی خود، الگویی برای همه مسلمانان و به ویژه پرستاران بوده و این روز فرصتی است تا از زحمات پرستاران قدردانی کنیم و به یاد داشته باشیم که خدمت به دیگران، یکی از ارزشمندترین اعمال انسانی است.

حضرت زینب کبری (س) بعد از واقعه کربلا و در اوج مصیبت و مشکلات در مجلس یزید، در مقابل یزیدیان و دشمن ایستاد و حقایق را گفت.
صبر، استقامت، بردباری، شجاعت، درایت، آرامش از جمله ویژگی‌های حضرت زینب کبری (س) بوده و ولادت حضرت زینب کبری (س) به درستی به نام روز پرستار نام‌گذاری شده است

 از سوی دیگر سلامتی در کنار امنیت نعمت‌های بزرگی هستند که انسان تا از آن نعمت‌ها محروم نباشد، اهمیت و ارزش آن را نمی‌فهمد و مجموعه پزشکی و پرستاری و بقیه دستگاه‌های سلامت، در واقع تأمین‌کنندهٔ سلامتی این نعمت بزرگ برای جامعه‌اند.

 تکلیف و اجر پرستاران بسیار سنگین و بزرگ بوده و اخلاق پرستاری، مانند اخلاق پزشکی یک فریضه و یک وظیفه بوده و اجر پرستاران نیز بسیار زیاد و تکلیف پرستاران هم بسیار سنگین است.

پرستاران با عشق و علاقه در خدمت بیماران بوده و از آنان پرستاری می‌کنند و صبر و استقامت و بردباری در این راه را از پرستار نهضت حسینی، حضرت زینب کبری (س) الگو گرفته‌اند.

 شاید قبل از شیوع کرونا، این صبر و استقامت و بردباری پرستاران برای بسیاری از افراد قابل‌ درک نبود؛ اما در دوران شیوع کرونا همه به عینه دیدند که پرستاران به عنوان مدافعان خط اول مبارزه با کرونا، چگونه جان خود را در کف دست گرفته و برای نجات بیماران کرونایی فداکاری کرده و با تمام وجود با صبر و عشق از آنها مراقبت نموده و برای سلامتی مردم میهن عزیزمان زحمت کشیدند و چه‌ بسا پرستارانی هم جانشان را در راه مبارزه کرونا و خدمت‌رسانی به مردم از دست دادند.

پرستاران گمنامی هم هستند که چندین سال همدل و همراه جانبازان هشت سال دفاع مقدس بوده و با صبر و بردباری همواره یار و مددکار همسرانشان هستند و حضرت زینب گونه با صبر و استقامت برای آرامش روحی و جسمی و تسکین دردهای چندین ساله همسرانشان شبانه‌روز بدون هیچ مزد و منتی زحمت می‌کشند و تلاش می‌کنند و ما نیز تعهد، تلاش، خستگی‌ناپذیری و مهارت و صبر و اخلاق پرستاران را به عنوان کسی که ادامه‌دهنده راه الگوی صبر و عشق و ایثار هست، ارج می‌نهیم.

 میثم پاراو

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.