به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «زرین خبر»، برای سومین هفته متوالی در ۲۰ روز گذشته؛ جلسه هفتگی شورای اسلامی شهر میاندوآب به علت عدم حضور سه عضو شورا تشکیل نشد.
امروز که نخستین روز کاری هیئترئیسه جدید شورای شهر میاندوآب بود؛ غیبت سه عضو شورای شهر باعث شد تا جلسه هفتگی شورای شهر برای سومین بار در ۲۰ روز گذشته رسمیت نیابد.
در ۲۰ روز گذشته تنها جلسه فوقالعاده هفته گذشته با موضوع انتخاب هیئترئیسه و با حضور همه اعضای شورای شهر میاندوآب رسمیت یافته بود که آن هم بعد از گذشت نیم ساعت از شروع جلسه و بعد از انتخاب رئیس، نایبرئیس و دبیر اول و دوم هیئترئیسه شورای شهر و در زمان انتخاب سخنگوی شورای شهر با ترک جلسه توسط سه عضو شورای شهر به بهانه مخالفت با انتخاب سخنگوی شورای شهر به پایان رسید.
انتخابات هیئترئیسه شورای اسلامی شهر میاندوآب برای سال چهارم در جلسه فوقالعاده این شورا برگزار و هیئترئیسه شورای شهر در سال چهارم مشخص شدند.
در این جلسه که یک روز بعد از عدم رسمیت یافتن جلسه هفتگی و با حضور «ناصر سلمانزاده» معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری میاندوآب برگزار شد؛ موضوع انتخاب هیئترئیسه جدید در دستور کار شورای شهر قرار گرفت و در نهایت «مصطفی رسولی» بهعنوان رئیس شورای شهر میاندوآب در سال چهارم انتخاب شد.
در این انتخابات «مصطفی رسولی» تنها کاندیدای پست ریاست شورای شهر بود و با هفت رأی اعضای شورای شهر به این مسئولیت انتخاب شد.
در ادامه «روبین کلانتری» و «جهانگیر قاسمزاده» برای پست نایبرئیسی شورای شهر کاندیدا شدند که «روبین کلانتری» با چهار رأی در مقابل سه رأی «جهانگیر قاسمزاده» بهعنوان نایبرئیس شورای شهر میاندوآب در سال چهارم انتخاب شد.
«اسکندر سجادی» و «غیب الله رحیمی» نیز برای پست دبیر اول هیئترئیسه شورای شهر کاندیدا شدند که «اسکندر سجادی» با چهار رأی در مقابل سه رأی «غیب الله رحیمی» بهعنوان دبیر اول هیئترئیسه شورای شهر میاندوآب در سال چهارم انتخاب شد.
هم چنین «فیروز تقوی» و «شهرام محمدوند» نیز برای پست دبیر دوم هیئترئیسه شورای شهر کاندیدا شدند که «فیروز تقوی» با چهار رأی در مقابل سه رأی «شهرام محمدوند» بهعنوان دبیر دوم هیئترئیسه شورای شهر میاندوآب در سال چهارم انتخاب شد.
موضوع انتخاب سخنگوی شورای شهر میاندوآب در سال چهارم نیز به موضوع چالشی در این جلسه تبدیل و سبب شد تا سه عضو شورای شهر اقدام به ترک جلسه کرده و با آبستراکسیون جلسه شورای شهر را از حدنصاب لازم برای رسمیت یافتن جلسه به کمتر رسانده و رئیس شورای شهر نیز اتمام جلسه را اعلام کرد.
در سال سوم «اسکندر سجادی» با پنج رأی در مقابل دو رأی سفید بهعنوان رئیس سال سوم شورای شهر میاندوآب انتخاب شد.
برای نایبرئیسی شورای شهر نیز «روبین کلانتری» کاندیدا شده بود که وی نیز با پنج رأی بهعنوان نایبرئیس شورای شهر برای سال سوم انتخاب شد.
هم چنین «بابک محمدزاده» پیش از انتخاب بهعنوان شهردار نیز با پنج رأی بهعنوان دبیر اول و «فیروز تقوی» با هفت رأی بهعنوان دبیر دوم هیئترئیسه شورای شهر میاندوآب در سال سوم انتخاب شده بودند که در ادامه «مصطفی رسولی» جایگزین «بابک محمدزاده» در جایگاه دبیر اولی شورای شهر شد.
در سال دوم شورای شهر میاندوآب، «بابک محمدزاده» بهعنوان رئیس، «جهانگیر قاسمزاده» بهعنوان نایبرئیس، «اسکندر سجادی» بهعنوان دبیر اول و «غیب الله رحیمی» بهعنوان دبیر دوم هیئترئیسه شورای شهر میاندوآب فعالیت داشتند و در سال اول نیز «فیروز تقوی» در جایگاه رئیس شورا و «روبین کلانتری» بهعنوان نایبرئیس شورای شهر، «شهرام محمدوند» دبیر اول و «بابک محمدزاده» نیز در جایگاه دبیر دوم شورای شهر میاندوآب فعالیت کردند.
هم چنین «بابک محمدزاده» رئیس شورای شهر میاندوآب در سال سوم نیز بهعنوان شهردار انتخاب شد و ترکیب هیئترئیسه و اعضای شورای شهر دچار تغییر شده و «مصطفی رسولی» نفر هشتم انتخابات ششمین دوره شورای شهر به شورای شهر راه یافت.
شهرستان میاندوآب، شهری با حدود ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی و کریدور شمال غرب کشور بوده و پل ارتباطی بین استانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان و زنجان به شمار میرود و از جایگاه بسیار مهمی در منطقه برخوردار است.
در سال ۱۴۰۰ بر اساس مصوبه دولت دو بخش مرحمتآباد و باروق با تفکیک از شهرستان میاندوآب به شهرستانهای چهاربرج و باروق ارتقا یافتند.
انتهای خبر/
ثبت دیدگاه