تاریخ : یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳ Sunday, 24 November , 2024
 مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب خبر داد:

 تولید ۶۶ هزار گلدان گل زینتی

  • کد خبر : 325572
  • ۱۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۲
 تولید ۶۶ هزار گلدان گل زینتی
 مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب گفت: سالیانه ۶۶ هزار گلدان گل‌های زینتی و فصلی در گلخانه‌های این شهرستان تولید و روانه بازارهای مصرف می‌شود.

رضا مقدم در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «زرین خبر» با اشاره به توسعه کشت گلخانه‌ای در این شهرستان، اظهار کرد: توسعه کشت محصولات گلخانه‌ای یکی از اولویت‌های سازمان جهاد کشاورزی است.

 مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب با بیان اینکه هم اکنون در این شهرستان شش واحد گلخانه‌ای فعال است، افزود: این واحدهای گلخانه‌ای در مجموع ۲۱ هزار مترمربع مساحت داشته و با فعالیت آنها برای ۱۱ نفر به‌صورت مستقیم و پایدار زمینه اشتغال ایجاد شده است.

 وی با اشاره به اینکه سبزیجات و صیفی‌جات، نهال، گل از جمله محصولاتی است که در گلخانه‌های شهرستان میاندوآب تولید می‌شود، گفت: سالیانه حدود ۹۱ تن انواع سبزی و صیفی و ۵۹۰ هزار اصله نهال در گلخانه‌های شهرستان میاندوآب تولید و روانه بازار می‌شود.

 مقدم با بیان اینکه گل‌های زینتی نیز در گلخانه‌های شهرستان میاندوآب تولید می‌شود، تصریح کرد: سالیانه ۹۰ هزار شاخه گل رُز و ۶۶ هزار گلدان گل‌های زینتی و فصلی در گلخانه‌های این شهرستان تولید و روانه بازارهای مصرف می‌شود.

 مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب با بیان اینکه تولید محصولات کشاورزی باید در تمام ماه‌های سال تداوم داشته باشد، اظهار کرد: تولید محصول در خارج از فصل، از مزایای کشت محصولات گلخانه‌ای است که به دلیل کسب درآمد، از نظر اقتصادی برای تولیدکننده حائز اهمیت است.

 وی با اشاره به اهمیت توسعه و ترویج کشت محصولات گلخانه‌ای، افزود: توسعه کشت محصولات گلخانه‌ای و تولید در محیط‌های بسته و قابل‌مدیریت، بهترین راهکار در راستای افزایش عملکرد در واحد سطح، پایداری تولیدات بخش کشاورزی و مصرف بهینه آب کشاورزی است.

 مقدم با بیان اینکه ۲۶ هزار بهره‌بردار بخش کشاورزی در میاندوآب فعالیت دارند، تصریح کرد: سالانه بیش از ۹۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی معادل یک‌ششم تولیدات کشاورزی استان در میاندوآب تولید می‌شود.

 شهرستان میاندوآب، شهری با حدود ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی و کریدور شمال غرب کشور بوده و پل ارتباطی بین استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان و زنجان به شمار می‌رود و از جایگاه بسیار مهمی در منطقه برخوردار است.

 انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://zarinkhabar.ir/?p=325572

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.