به گزارش زرین خبر، احد غفاری در جلسه شورای اداری این شهرستان با انتقاد شدید از اجرای فاز دوم انتقال آب زرینه رود در سخنانی اظهار کرد: با عملیاتی شدن این طرح شاهد بحران بزرگ در منطقه خواهیم بود و باید سریعآ مانع اجرای این طرح شد .
این عضو شورای پنجم شهر افزود: با توجه به وجود مشکلات کم آبی در شهرستان میاندوآب و خشک شدن دریاچه ارومیه، انتقال آب زرینه رود، اصولی و قابل درک و فهم نیست و ممانعت از آن لازم و ضروری است.
وی گفت: با ممانعت از اجرای این طرح باید مانع از افزایش مشکلات کم آبی و بی آبی در میاندوآب و خشک شدن دریاچه ارومیه شد.
غفاری تصریح کرد: مشکل اساسی میاندوآب در حال حاضر، کمبود آب شرب و آشامیدنی در اکثر مناطق و روستاهای شهرستان است و با عملیاتی شدن فاز دوم انتقال آب زرینه رود، شاهد مشکلات بزرگ در منطقه می شود.
انتهای پیام/