علی اسماعیلینژاد در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «زرین خبر» با اعلام این خبر، اظهار کرد: نبود مرکز اوتیسم از مشکلاتی بود که در شهرستان میاندوآب با آن مواجه بودیم و همین موضوع برای خانوادهها مشکلساز شده بود.
رئیس اداره بهزیستی میاندوآب افزود: در این راستا پیگیری راهاندازی مرکز از چند ماه گذشته در دستور کار قرار گرفت و خوشبختانه این مرکز فعالیت خود را در راستای خدماترسانی به کودکان مبتلا به اوتیسم و خانوادههایشان آغاز کرد.
وی گفت: مرکز اوتیسم در میاندوآب هماکنون برای بیماران مبتلا به اوتیسم فعال شده و به ارائه خدمات توانبخشی و آموزشی میپردازد.
اسماعیلینژاد تصریح کرد: پیش از این خانوادهها کودکان مبتلا به اوتیسم را جهت درمان به شهرهای اطراف میبردند که اکنون در شهر خودشان میتوانند خدمات روزانه دریافت کنند.
رئیس اداره بهزیستی میاندوآب با بیان اینکه این مرکز در خیابان کشاورز این شهر قرار دارد، اظهار کرد: هماکنون ۸۰ خانواده دارای بیمار اوتیسم از بهزیستی خدمات دریافت میکنند که برای ۴۰ نفر آنان در مرکز اوتیسم روزانه خدمات داده میشود.
وی با اشاره به اینکه اوتیسم علائم مشخص و علتهای متفاوتی دارد، افزود: با غربالگری سریعاً بیماران اوتیسم شناسایی شده و به آنها خدمات لازم ارائه میشود.
اسماعیلینژاد اظهار کرد: خانوادهها میتوانند جهت دریافت اطلاعات و راهنمایی میتوانند به اورژانس اجتماعی و یا مرکز اوتیسم مراجعه کرده و از مشورتهای لازم بهرهمند شوند.
مرکز اوتیسم با هدف حمایت همهجانبه از کودکان دارای اختلال طیف اوتیسم و خانوادههایشان طراحی شده است. این مراکز تلاش میکنند تا با ارائه خدمات تخصصی، کیفیت زندگی این افراد را بهبود ببخشند و مسیر رشد و یادگیری را برایشان هموار کنند.
شهرستان میاندوآب، شهری با حدود ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی و کریدور شمال غرب کشور بوده و پل ارتباطی بین استانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان و زنجان به شمار میرود و از جایگاه بسیار مهمی در منطقه برخوردار است.
در سال ۱۴۰۰ بر اساس مصوبه دولت دو بخش مرحمتآباد و باروق با تفکیک از شهرستان میاندوآب به شهرستانهای چهاربرج و باروق ارتقا یافتند.
انتهای خبر/