گسترش چتر بیمه‌ای تامین اجتماعی برای کارگران ساختمانی/ ۵ هزار میلیارد اعتبار برای اجرای این طرح در مجلس در نظر گرفته شده است
۱۷ آذر ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۹
شناسه : 304032
5
تصویب اصلاح ماده ۵ قانون کارگران ساختمانی؛ نماینده مردم میاندوآب در مجلس شورای اسلامی افزود: طرح اصلاح ماده(۵) قانون بیمه کارگران ساختمانی از موضوعاتی بود در شانزدهم فروردین ماه سال‌جاری مطرح و پس از جلسات متعدد و فشرده، سرانجام  اصلاح ماده(۵) قانون بیمه کارگران به تصویب رسید.
پ
پ

به‌گزارش زرین خبر، مهدی عیسی‌زاده در گفت‌وگو با اروم‌نیوز، با اعلام این که دولت از کارگرانی که برای حق بیمه کارگران ساختمانی مشکل دارند، چتر حمایتی در نظر خواهد گرفت، گفت: پنج هزار میلیارد اعتبار برای اجرای این طرح در مجلس در نظر گرفته شده است.

وی از تصویب طرح اصلاح ماده (۵) بیمه کارگران ساختمانی در کمیسیون اجتماعی مجلس خبر داد و گفت: مجلس در کمیسیون اجتماعی نزدیک به ۲ سال است که درصدد اصلاح ماده ۵ قانون کارگران ساختمانی است و اصلاح این ماده قانونی را بررسی می‌کند.

نماینده مردم میاندوآب در مجلس شورای اسلامی افزود: طرح اصلاح ماده(۵) قانون بیمه کارگران ساختمانی از موضوعاتی بود در شانزدهم فروردین ماه سال‌جاری مطرح و پس از جلسات متعدد و فشرده، سرانجام  اصلاح ماده(۵) قانون بیمه کارگران به تصویب رسید.

وی با اعلام این که شمار کارگران ساختمانی در کشور برابر با یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر برآورد شده و از این تعداد، حدود ۸۳۰ هزار نفر(براساس آخرین آمار سازمان تامین اجتماعی) مشمول بیمه کارگران ساختمانی هستند و مابقی  نیز در نوبت شمول این بیمه قرار دارند، اظهار داشت: با اجرای این طرح که بزودی در صحن مطرح و انشالله با کمک نمایندگان تصویب خواهد شد، مشکل بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار کارگر در سطح کشور حل خواهد شد.

عیس‌زاده ادامه داد: براساس ماده ۵، سازمان تامین اجتماعی مکلف است با دریافت ۷ درصد حق بیمه سهم بیمه شده یعنی کارگر و ۱۵ الی ۲۰ درصد مجموع عوارض صدور پروانه یعنی مالک نسبت به تداوم بیمه کارگران ساختمانی اقدام کند.

رئیس کمسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه پس از تصویب این قانون هیچ‌یک از کارگران ساختمانی نباید فاقد پوشش بیمه‌ای باشند، ادامه داد: نوع پرداخت بیمه از پروانه ساختمانی به دستمزد کارگر ساختمانی متصل می‌شود و درصدی از دستمزد کارگر که در حداقل دستمزد سالیانه به ازای هر متر ساختمان تعیین می‌شود و متقاضیان ساختمان‌سازی این مبلغ را پرداخت می‌کنند که محاسبه حق بیمه در روستاها یک درصد و در شهرها چهار درصد است.

وی خاطر نشان کرد: اجرای این طرح در مناطق مختلف شهری متغیر بوده و بنا به صلاحدید شهرداران منطقه صورت خواهد گرفت تا از وارد آمدن ضرر زیان به پیمانکاران جلوگیری شود.

انتهای پیام/

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.