27 ربيع أول 1448 تعداد کل نوشته ها : 26529 تعداد نوشته های امروز : 1 تعداد اعضا : 2 تعداد دیدگاهها : 0×
کشف و ضبط محموله قاچاق میلیاردی در میاندوآب
21 جولای 2018 - 8:29
شناسه : 275446

فرمانده انتظامی میاندوآب گفت: با تلاش و هوشیاری کارکنان این منطقه انتظامی میاندوآب، محموله قاچاق لوازم آرایشی غیربهداشتی و لوازم خانگی به ارزش یک میلیارد ریال کشف و ضبط شد.

سرهنگ حسن شیخ نژاد در گفت و گو با خبرنگار زرین خبر، اظهار کرد: ماموران انتظامی شهرستان موفق شدند، در کنترل محورهای مواصلاتی  این شهرستان، محموله کالای قاچاق را کشف و ضبط شد.

فرمانده انتظامی میاندوآب افزود: محموله کشف شده شامل پنج هزار و 696 قلم لوازم آرایشی غیربهداشتی و تعداد 108 عدد لوازم خانگی خارجی بود که از قاچاقچیان کشف و ضبط شده است.

وی با بیان اینکه در این عملیات یک نفر متهم نیز دستگیر شده است، گفت: در این رابطه یک دستگاه خودرو نیز توقیف و مراتب پس از تشکیل پرونده به مراجع قضایی ارسال شد.

شیخ نژاد با اشاره به اینکه این کالاها از شهرهای مرزی بارگیری و قصد انتقال به شهرهای عمقی کشور بود، تصریح کرد:  مجموع ارزش ریالی این محموله حدود یک میلیارد ریال برآورد شده است.

فرمانده انتظامی میاندوآب با تاکید بر اینکه قاچاق کالا سم مهلکی بر اقتصاد کشور است، اظهار کرد: مبارزه با کالای قاچاق همواره یکی از اولویت های این فرماندهی بوده و هست.

وی گفت: شهروندان هرگونه قاچاق کالا و کالای غیرمجاز را در اسرع وقت به مرکز فوریت های پلیسی 110 اطلاع دهند و در این راستا نیز مبارزه با قاچاق کالا و ارز یکی از اولویت‌های این فرماندهی هست.

انتهای پیام/

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.