به گزارش زرین خبر، جهانبخش محبی نیا امروز در آئین تجلیل از مدال آوران و قهرمانان ورزشی سال 96 در میاندوآب در سخنانی، اظهار کرد: باید در تمام زمینه ها و عرصه های مختلف علوم و فنون، قدم ها و پایه ها را برداریم.
نماینده میاندوآب، شاهین دژ و تکاب در مجلس شورای اسلامی با اشاره به موقعیت میاندوآب، افزود: میاندوآب چهارراه ارتباطی چهار استان بوده و موقعیت بی نظیری است.
وی با بیان اینکه این شهرستان از پتانسیل های بی نظیری برخوردار است، گفت: سال ۹۷ جاده میاندوآب-سرچم و پتروشیمی میاندوآب به بهره برداری می رسند.
محبی نیا با اشاره به تلاش برای زیباسازی و عمران شهری، تصریح کرد: شورای شهر با انتخاب شهرداری خوب و تلاشگر نیز در این زمینه تلاش می کند و ما نیز کمک می کنیم تا نام میاندوآب، آوازه شود.
نماینده میاندوآب، شاهین دژ و تکاب در مجلس شورای اسلامی با اشاره به موضوع احداث استادیوم ورزشی ۱۵ هزار نفری در میاندوآب، اظهار کرد: در این بین نیز تلاش هایی برای ثبت نام میاندوآب به عنوان شهر دوچرخه انجام می گیرد و امیدواریم سند دوچرخه به نام میاندوآب ثبت شود.
وی در پایان با بیان اینکه ترکیب جمعیتی میاندوآب متفاوت از همه شهرهاست، گفت: با توجه به برابر بودن ترکیب جمعیتی شهری و روستایی در میاندوآب، باید به ورزش روستایی و احداث سالن های ورزشی توجه شود.
انتهای پیام/


